Stilet webshop med kvalitets søvnprodukter sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Søvnprodukter leveret til hele Danmark til den almindelige for at forbedre en dårlig søvn

Jeg har en fed og stilet webshop til salg, lavet af en af DKs førende eCommerce eksperter. Siden har en flot forside som vækker interesse i besøgende og flotte billeder med danske tekster af produkterne. Webshoppen har en aftale med en tysk leverandør som levere gratis til hele Danmark på 2-4 dage og tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti. Normalt har en dropshipping webshop 1-2 ugers levering eftersom de fleste bestiller fra aliexpress eller alibaba. Derfor tiltrækker siden flere besøgende og konvertere dem på ingen tid. Det er en virkelig god mulighed at udfolde sig i denne kategori som man ikke burde misse.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Da det er en relativ ny webshop så har den ikke nået at sælge endnu. Jeg har fået denne webshop lavet af en af DKs førende eCommerce eksperter så derfor er der ingen tvivl om at det nok skal gå godt. Jeg sælger kun fordi at jeg har 4 andre webshops, lavet af samme ekspert, som laver mellem 2-5 mio dkk i omsætning. Jeg har derfor ikke tid til at drive denne også, men som man kan se så har den en god potentiale.

Produktet

Vi sælger kvalitets produkter til den almindelige dansker som hjælper med at forbedre en nattesøvn. Vores produkter testet og hjælper med at føle sig mere frisk og veludvilet dagen efter.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Eneste omkostning er shopify’s månedlige pris plus et gebyr på 700 kroner om året til leverandøren i Tyskland.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1394

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
35538

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
13-10-2022
Udbudspris 16.995 DKK