Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Veletableret webshop med salg af kokosmåtter - Overskud ÅTD på 60.000kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Webshop med massere af muligheder, +700 ordre i år og god dækningsgrad.

Fremragende webshop som i høj grad passer sig selv.
Jeg fik idéen til virksomheden i 2020 og startede så med at købe et lille varelager hjem, hvilket hurtigt blev solgt og er sidenhen blevet udvidet med nye produkter og designs. Der er RIG mulighed og potentiale for yderligere produkttilføjelser.

Omsætning ÅTD på 224.000 (inkl. moms) med en fin dækningsgrad på produkterne. Dette er med 46.000 kr. brugt på markedsføring i form af sponsorerede annoncer/boostede opslag på Facebook og her kunne det naturligvis være spændende at prøve at eksperimentere med Google Ads o.lign.
Alt omsætning kommer via webshop. B2B henvendelser forekommer og dette kunne naturligvis være relevant at eksperimentere med også.

Økonomiske nøgletal

2021:
Omsætning: 154.000,-
Overskud: 25.000,-
Markedsføringskroner brugt: 15.000,-

2022
Omsætning ÅTD: 224.000,-
Overskud ÅTD: 60.000,-
Forventet overskud: 70.000,-
Markedsføringskroner brugt: 46.000,-

Overskud før skat: 60.000 DKK

Produktet

Kokosmåtter i naturlige kokosfibre og naturgummi med slidstærkt print.
Der er fra start lagt fokus på både kokosfibrenes samt printets kvalitet og derfor gøres dette af producenten i Indien.

Markedsføringskanaler

Der er indtil videre kun markedsført med meget simple boostede/sponsorerede opslag på Facebook/Instagram og dette med rigtig fin ROAS. Flere annoncer har kørt med ROAS 400%.

Der er udført fint SEO-arbejde på webshoppen og både billeder og sider har relevante søgeord/tekster tilknyttet.

Virksomheden har en Trustpilot med en score på 3,9 baseret på 10 anmeldelser. 7/10 fem stjerner, 1/10 fire stjerner og 2/10 på to stjerner. Der er ikke gjort noget for at motivere folk til at skrive anmeldelser.

Der medfølger ligeledes en Instagram-konto med ca. 750 følgere.

Omkostninger

Shopify Basic: 219,- pr. måned
Simply Basic Suite: 56,- pr. måned
Emballage i form af papkasser: Cirka. 9 kr. pr. ordre
Eventuelt leje af varelager - nuværende varelager tilsvarer ca. 20 m3.

Shopsystem

Aktiver

I indkøbspriser:
- Kokosmåtter: Ca. 32.000kr
- Emballage (Papkasser og plastkonvolutter til labels): 2500kr

Varelageret er naturligvis flytbart og er p.t. placeret i Ikast.

Flot webshop som ligger godt SEO-mæssigt (nummer 1 på flere søgeord) og med gode produktbeskrivelser.
Webshoppen er opbygget i Shopify og tager både mod betaling via Shopify Payments og gennem MobilePay af QuickPay (indløsningsaftale med ClearHaus). Labels bestilles via Shipmondo og skal blot printes og lægges i en plastkonvolut.


Varelager på 32.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

I 2020 bemærkede jeg interessen for plakater med sjov print så som Dialægt og Citatplakat online. Jeg vidste i forvejen at kokosmåtter med print var et stort hit i udlandet og undersøgte derfor det danske marked for netop dette.
Det viste sig, at der ikke rigtigt eksisterede det store her indenfor og jeg påtog mig derfor opgaven at få vendt om på dette!
Jeg fik sat en webshop op, lavet nogle designs og fik snakket med forskellige leverandører. Efter rette var fundet bestilte jeg første parti på 400 stk. hjem og efter 3 måneder genbestilte jeg yderligere 400 stk. Jeg havde ingen tidligere erfaring med online markedsføring men Youtube-tutorials hjælper én langt hen af vejen nu til dags.

Jeg begyndte stille at eksperimentere med nye designs, personlige designs og skruede stille op for markedsføringsbudgettet og dette havde virkelig en effekt. Til reference:

Fra 1/1/2022-31/5/2022 blev der markedsført for 11.250kr. med en omsætning på 77.000kr. (inkl. moms)
Fra 1/6-2022-1/10/2022 er der blevet markedsført for 24.000kr. med en omsætning på 120.000kr. (inkl. moms)

Nu passer webshoppen egentligt sig selv i det store hele. Jeg bruger ca. 3 timer i ugen på at printe labels, afsende pakker og svare på kundehenvendelser. Jeg arbejder fuldtid ved siden af.

Markedet

Markedet er kæmpestort da man henvender sig til husstande. Alene i DK er der ca. 2,8 millioner af disse - hvilke hver især i hvert fald har en enkelt dørmåtte liggende. Jeg oplever at folk sætter stor pris på det bæredygtige aspekt (kokosfibre + naturgummi) og at markedet generelt går denne vej.

Svagheder/udfordringer

Svingninger i fragpriserne - disse er heldigvis faldet til et nogenlunde niveau igen.

Produktbillederne på selve produktsiden på webshoppen er lige nu blot renderinger og disse kunne naturligvis suppleres med nogle professionelle billeder af det fysiske produkt i en virkelig setting - også blot for at øge webshoppens troværdighed.

TrustPilot viser lige p.t. 3,9 stjerner fordelt på 10 anmeldelser. Her kunne man investere i at få sendt en e-mail med ud til kunden efter køb og give en anmeldelse af sin oplevelse.

Stærke sider

Produktet i sig selv er en stærk side. Der er ikke tale om flade Ali-Express måtter, men robuste 18mm tykke kokosmåtter med slidstærkt print, hvor kvaliteten tydelig ses ved første øjekast. Produktet er ydermere af en type og i et prisleje, hvormed den gør sig godt som gave; Indflyttergaver, julegave, fødselsdagsgave etc.

Der er stort potentiale i de personlige dørmåtter; både mht. B2B-salg men absolut også B2C. Der tikker regelmæssigt beskeder ind fra virksomheder/foreninger som ønsker tilbud på disse.
Det kunne også være spændende at eksperimentere med B2B-salg til butikker.

Der er fortsat et kæmpe potentiale i markedsføringen af produktet. Da kokosmåtterne gør sig godt ren visuelt med iøjnefaldende print kunne det være oplagt at prøve at lægge fokus på Instagram eksempelvis.

Man kan naturligvis også udvide sortimentet med nye produkter. Leverandøren har et hav af standardmåtter at vælge imellem og derudover kan man jo supplere med sine egne designs.

Ideel køber

Den idéelle køber er stærk på online markedsføring. Jeg har selv stået for markedsføringen og er man trænet i dette eller overlader det til et bureau kan man helt sikkert opnå bedre effekt.
Derudover ville det være fordelagtigt at være visuelt anlagt og i stand til at skabe nye designs.

Virksomheden er klar til at overtages som en færdig pakke. Virksomheden kan drives videre med det samme efter overdragelsen. Dog skal varelageret flyttes til købers eget lager.

Opstartshjælp

Jeg står naturligvis til rådighed med min hjælp efter overdragelsen uden beregning.
Hvor meget og hvordan tænker jeg vi tager en snak om ved nærmere aftale.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1014

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35536

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
12-10-2022
Udbudspris 149.000 DKK