Salgsklar webshop med eget varelager - Træningsudstyr - Healthybody.dk

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Betal kun for varelageret!

SÆLGES KUN TIL DET RETTE MATCH

Vi har valgt at sætte Healthybody til salg, men vi ønsker kun at sælge hvis vi føler det er det rette match, da vi stadig ser stort potentiale i at drive det videre, og vi selv vil være en del af driften (sende pakker ud for køber) til den rette køber.

Healthybody er en færdiggjort webshop, med et stort potentiale. Det vil altså sige at i får muligheden for at arbejde med en ny webshop med et ekstremt stort marked og muligheder i alle retninger. Arbejdsopgaverne i virksomheden består af at skulle sende ordrer ud, stå for at drive virksomheden videre online i form af markedsføring, design af nye produkter, varekøb & diverse administrative opgaver.


Vi hjælper køber med at drive branded videre på bedst muligvis, og få mulige leverandører .

Sælges da vi selv har fokus på andre forretninger, dog ønsker vi kun at sælge hvis vi føler du er det rette match der har prioriteterne i orden og vil drive webshoppen med succes.

Økonomiske nøgletal

Vi har ingen relevante økonomiske nøgletal eller KPI´er som afkastningsgrad, overskudsgrad eller dæknings grad - da webshoppen ikke er opstartet.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Formålet med Healthybody produkter, er til folk som der har smerter i kroppen eller som der træner og vil restituere hurtigere efter en god træning. Så der er dermed virkelig gode muligheder for, at få et bredt produktsortiment, samt utrolig mange måder, at udvikle webshoppen, inden for denne niche.

Markedsføringskanaler

Shopsystem

Varelager på 18.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1588

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
35497

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
29-09-2022
Udbudspris 10.000 DKK