Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 15.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Dropshipping webshop med fokus på børneplakater

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Unikke plakater til en købestærk og stor målgruppe.

Vi startede Mindeplakat.dk med ambitionen og passionen for grafisk design. Vi er to gode kammerater fra Odense, som begge igennem mange år har udfoldet sig med diverse grafiske projekter. Begge blev vi enige om, at skabe noget som ikke kun var pænt at kigge på, men også noget som skabte værdi og vækkede følelser hos en specifik målgruppe. Dette blev startskuddet til Mindeplakat.dk. Her skulle det være muligt, at få foreviget de dejligste minder i et flot grafisk design. Dette skulle ikke udføres i et masseproduceret designs, men med et helt unikt og personligt touch.

Vi må blankt erkende at projektet kræver en person/personer, som har tiden til at starte projektet op fra bunden, hvilket også spejler en billig købspris. Projektet har enormt potentiale og henvender sig til en købestærk målgruppe.

Grunden til salg er at vi begge har et fuldtidsarbejde, som i denne tid, kræver mere af os end da vi besluttede os for at starte projektet op. Det har på ingen måde været en nem beslutning at skulle gå denne salgsvej, idet der er blevet lagt enorme mængde af tid i både design af plakater, webshop og aftaler.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Vi har valgt at fokusere på to plakatstørrelser, som er hhv. A3 og 50x70 cm plakater.
Alle plakater er solgt med en dropshipping løsning, hvorfor arbejdet er minimalt og der ingen udgifter er til varelager.

A3:
Salgspris = 250 DKK.
Indkøbspris = 39 DKK. (ekskl. moms)
Dækningsbidrag = 201,25 (inkl. moms)

50x70 cm:
Salgspris = 350 DKK.
Indkøbspris = 80 DKK. (ekskl. moms)
Dækningsbidrag = 250 DKK. (inkl. moms)

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Webshoppen er bygget i Shopify med fokus på plakater til børneværelset. Det har fra starten været et fokuspunkt, at lave en webshop med unikke plakater, hvor konsumenten selv gør plakaten personlig.

Her kan nævnes vores 1:1 skala fødselsplakat, som er en 1:1 illustration af konsumentens babys størrelse ved fødslen, og bliver printet med navn, højde, fødselsdato- og vægt. 1:1 fødselsplakaten. Altså kort fortalt; en unik plakat som foreviger det dejlige minde om, hvor lille babyen var ved fødslen.

Webshoppen skal ses: www.mindeplakat.dk

Der medfølger alle designsfiler, produktfotos taget af professionelfotograf, SoMe og alt andet grafisk materiale.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Webshoppens eneste omkostning er driften hos Shopify.
Shopify + app = $58 (430 DKK.)

Shopsystem

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
5.000 DKK
Finansiering løbetid:
3 måneder
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
892

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
35426

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
08-09-2022
Udbudspris 15.000 DKK