Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 55.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Babycircle.dk - NY PRIS - Webshop til baby og småbørn med bæredygtigt fokus - 2021 omsætning: 1.118.000 kr.

Voldborggade, Nibe
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Veletableret 4+ år webshop med 280+ 5-stjernet Trustpilot anmeldelser

Nu kan denne skønne webshop med salg af bæredygtigt babyudstyr og babytøj, og omtanke for fremtiden blive din.

Går du med drømmen om at blive webshop ejer og har interesse for udstyr til de allermindste? Måske er du selv lige blevet mor, så er det her det perfekte sted at starte.

Du får en køreklar shop, der er veletableret og med en god omsætning (ÅTD 761.000 kr. inkl. moms - overskud på 150.500 kr.) og ikke mindst super gode Trustpilot anmeldelser (en score på 4.9 og 277 5-stjernet anmeldelser).

Webshoppen er bygget i Magento og har integreret ERP system, dvs. at du får avanceret og nem håndtering af alle varerne (1.200+ varenumre), så du skal bruge et minimum af tid på håndtering og indkøb. ERP systemet gør det simpelt at foretage indkøb og lave modtagekontrol med stregkoder. Der er lokationsstyring, og håndscanner i forbindelse med ordrepakning, så du undgår fejlpakninger.

Et integreret helpdesk og RMA (returvaresystem) system sikre, at du yder den bedste kundeservice og hele tiden har styr på kundeservice historik, som er knyttet til den ordre det drejer sig om.

Der bruges Dinero regnskabsprogram og er opsat Storebuddy integration, så alle ordre og udbetalinger bogføres automatisk.

Vi har en Facebook (1700+), Instagram (3500+) og Pinterest konto, som bliver brugt, men i begrænset omfang. Det er klart her vi ser et stort udviklingspotentiale, da vi ikke har været super gode til at bruge de sociale medier.

Der er udført SEO på størstedelen af shoppen og en integreret SEO udvidelse til at sikre basis SEO automatisk.

Der medfølger også kontakt og aftaler til de forskellige leverandører.

Vi sælger shoppen, da vi har startet andre projekter og derfor ikke kan give den, den opmærksomhed den fortjener. Vi hjælper selvfølgelig ved opstart og med sparring i starten.

Skulle du være interesseret i kun at købe shop uden varelager kan vi selvfølgelig også finde en løsning på det.

Økonomiske nøgletal

2020 omsætning: 851.000 kr.
2021 omsætning: 1.118.000 kr.
2022 omsætning ÅTD (23/10): 760.000 kr.
2022 overskud ÅTD (23/10): 150.500 kr.
2022 overskudsgrad ÅTD (23/10): 27%

Produktet

Vi sælger bæredygtigt og økologisk babytøj og udstyr til den bevidste forbruger, der shopper med omtanke for fremtiden. Vi er medlem at organisationen 1% for the planet, hvor vi forpligter os til at donere 1% af omsætningen til velgørende non-profit organisationer, som arbejder med at beskytte og forbedre miljøet.

Vi forhandler bl.a. mærkerne Mushie, Müsli, CAMA Copenhagen, Filibabba, Engel, PlanToys, MP Denmark, Bundgaard, Grimm’s, WithWhite m.m.

Derudover har vi oprettet vores egen Gavesæt koncept, hvor vi sammensætter forskellige produkter i gaveæsker, der kan pakkes pænt ind efter kundens ønsker.

Markedsføringskanaler

Størstedelen af omsætningen kommer fra Google Ads (47%) og partner-ads.com (affiliate) (21%). Derudover kører vi med jævne mellemrum kampagner på META (Facebook & Instagram).

Vi har en Facebook (1700+), Instagram (3500+) og Pinterest konto, som bliver brugt, men i begrænset omfang. Det er klart her vi ser et stort udviklingspotentiale, da vi ikke har været super gode til at bruge de sociale medier.

Vi bruger desuden Klaviyo til email kampagner og auto-mails og det bidrager billigt og positivt til et jævnt flow af kunder og omsætning.

Vi har også et feed til Pricerunner, som primært når vi kører kampagner skaber god omsætning.

Organisk trafik (SEO) står for ca. 7% af omsætningen.

Vi administrerer selv alle kampagnerne, som kører et setup, der kræver et minimum af vedligehold. Forsøgte i 2021, at få et bureau til at administrere vores Google Ads for at skabe en bedre indtjening på dette, men var ikke rentabelt i forhold til den ekstra udgift der fulgte med.

Omkostninger

Annoncering 2022 ÅTD 23/10 (Google Ads, Partner-ads, Facebook, Pricerunner): 76.000 kr.
Regnskabsprogram Dinero årligt: 3.564 kr.
Klaviyo og Clerk software pr. måned: 1.291 kr.

Shopsystem

Varelager på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 7.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vi startede webshoppen, efter vi blev forældre til Lukas i november 2017 og udgangspunktet var fra dag 1, at skabe en virksomhed, der bidrog til at skabe de bedste forudsætninger for de kommende generationer ved, at respektere, tage hensyn til og minimere det miljømæssige fodaftryk vi efterlader på jorden.

Det gjorde vi fra dag 1 af, ved at blive medlem af organisationen 1% for the planet, hvor vi forpligtigede os til at donere 1% af vores omsætning.

Min (Lars) baggrund for at springe ud i virksomheden var, at arbejdede med marketing, som webudvikler og derfor havde de bedste forudsætninger for at vi kunne spare udgifter til netop dette. Christina er sygeplejerske og mor til 3, så med den erfaring havde hun gode forudsætninger for, hvilke produkter der fungerede.

Det har været en fantastisk rejse og et super hårdt arbejde og først nu i 2022 bliver der skabt overskud. Indtil nu har det været investering på investering for at vækste virksomheden.

Jeg (Lars) har fra start drevet virksomheden samtidig med en anden virksomhed. Christina fortsatte som sygeplejerske og startede i 2019 samtidig med at læse en Master. Det betød et mindre fokus på Baby Circle og vi er nu nået dertil, hvor vi har gang i for mange andre projekter (2 fuldtids jobs og anden selvstændig virksomhed) og Baby Circle ikke får den kærlighed det fortjener.

Der ligger derfor et stort uudnyttede potentiale, hvis man lagde mere tid i projektet og vi håber derfor på at kan finde en ny ejer, der kan drive Baby Circle videre😍

Markedet

Baby branchen er kæmpe stor. Der fødes ca. 59.000 børn om året og der er et større og større fokus på kvalitet og bæredygtighed til de guldklumper der kommer til verden.

Der er høj konkurrence på markedet og nogle store spillere, der kræver en skarp prissætning for at kunne konkurrere. Vi oplever dog, at vores gavesæt, som er en unik vare, samt niche brands løfter omsætning og indtjening.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1690

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35358

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
21-08-2022
Udbudspris 55.000 DKK