Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Baldersverden.dk – Webshop med artikler til store hunde – Nichémarked

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Nyopstartet webshop med stort potentiale sælges

Balder's Verden er en unik webshop målrettet de store hunderacer (+30 kg.), som der i den grad er et hul i markedet for. Gennem en markedsundersøgelse blandt hundeejere af større racer viste undersøgelsen, at jo større hund jo sværere var det for hundeejeren at finde udstyr, godbidder og legetøj af høj kvalitet og passende størrelse.

Derfor tilbyder Balder's Verden et nichémarked, som ganske få har bevæget sig ind på, og som har potentiale til at blive stort. Markedsundersøgelsen er inkluderet.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2021: 12.588
- Første salg 29. juni (webshop gik live 16. juni)

Resultat efter skat: -21.167

Primær udgiftskilde: Marketing/website (19.487) samt små anskaffelser (2.110) som følge af etableringsudgifter

2022:
Aktiv januar/februar - lukker webshoppen 2. marts grundet dødsfald i min familie.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Balder's Verden sælger udstyr, legetøj og godbidder til den store hund - berner sennen, new foundlænder, leonberger, rottweiler, cane corso, mastiff m.fl.
Disse hundeejere har ofte svært ved at finde udstyr af stor størrelse, som samtidig er af kvalitet og god holdbarhed. Samme er gældende for legetøj; det er enten for småt, eller også går det i stykker. Godbidder af naturlige ingredienser med en lang tyggetid kan også blive besværligt; stor hund = stort gab.
Hos Balder's Verden skal missionen være at gøre plads til de store hunde, og skabe et community og fællesskab for de store racer - kendte som ukendte - og hvor det er trygt at handle som hundeejer.

Markedsføringskanaler

Balder's Verden har primært beskæftiget sig med Google Shopping Ads, og en smule Meta Ads, men er aldrig rigtig kommet ordentligt i gang. Google Shopping Ads har - som forventeligt - givet mest omsætning.

Omkostninger

Fast udgift pr. salg: 25,70 kr. (inkluderer emballage, "gratis treat", klistermærke, 14 kr. til fragt, tape, labeletiket, plastlomme til treat, følgeseddel + 1,90 kr. transaktionsgebyr til Shopify Payments)
Variable udgift pr. salg: 1,80% til Shopify Payments

PR. MÅNED:
Marketing: 750-1.000 kr. til Meta + 2.000-3.000 kr. til Google Shopping Ads

Shopify abonnement + Shipmondo API = 51,99 USD (350-380 kr.)

Billy Regnskabsprogram = 235 kr.

Cookieinformation abonnement = 10 EURO (75-80 kr.)

Shopsystem

Aktiver

Aktiver og inventar udgør (og indgår alt sammen i salgsprisen):
Mindre varelager, labelprinter + etiketter, papkasser, tape, klistermærker m/ logo, plastlommer til "treat" i flere størrelser.

Varelager på 18.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Balder's Verden er inspireret af min egen schæferhund, Luca, som jeg havde svært ved at finde godbidder, legetøj og udstyr til, som var af god kvalitet, holdbart til en stor hund og store nok i størrelsen! Det kunne jeg umuligt være den eneste, der havde udfordringer med - for hun er trods alt en "mindre" stor hund!

Jeg læste til markedsføringsøkonom på 4. (og sidste) semester i starten af 2021, da jeg besluttede mig for at undersøge markedet. Jeg udviklede et spørgeskema, som jeg sendte ud via Facebook til personer med interesse for store hunderacer, og fik 261 brugbare svar jeg kunne analysere på.
Det viste sig, at jeg langt fra var den eneste hundeejer, der stod med denne udfordring - og det blev startskuddet til udviklingen af Balder's Verden, som foregik ved siden af hovedopgaveskrivning og jagten på et fuldtidsarbejde.

Jeg synes, der skal være mere fokus på, hvor fantastiske også de helt store hunderacer er. Derfor har Balder's Verden fokus på den store hund, og tilbyder ikke meget til de små racer - særligt ikke i udstyrs-/legetøjskategorien.

Da min far desværre pludseligt dør i marts 2022, og jeg samtidig har fuldt fokus på mit fuldtidsarbejde, som tager det meste af min tid - min familie foruden - måtte jeg sande, at drømmen om Balder's Verden og webshoppen ikke var stor nok til mig lige pt.
Og derfor ønsker at jeg overdrage visionen og webshoppen til nogen, der har et brændende ønske om at fortsætte rejsen!

Opstartshjælp

Jeg hjælper gerne køber i gang de første 2 måneder, hvor jeg kan være til rådighed over mail, telefon og Teams et par gange i ugen. Her tænker jeg bl.a. også på overdragelse af kontakt til leverandørere m.m.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
943

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35267

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
31-07-2022
Udbudspris 30.000 DKK