Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 90.000 DKK

Søg lignende virksomheder

MyEid - velfungerende webshop til salg - Nr 1 og 2 på google på vores produkts nøgleord

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Velfungerende webshop med nyhedsbrevs tilmeldte plus 1200, tilhørende facebook side og instagram side plus 1000 følgere. Vores brand er stærkt, og den første forhandler i Danmark hvad angår salg af vores produkter. Vi har også salg i sverige og norge.
Webshoppen har meget stort potentiale for udvikling og at gøre det meget stort. Det anbefales at man udvider med ALT hvad der har med fest pynt og højtider at gøre.
Seo arbejdet er perfekt, og vi står som nummer 1 og 2 på google, yahoo og bing....

Økonomiske nøgletal

Omsætning for:
2022 jan-april - 209.444,02 kr.
2021 mar-maj - 165.303,35 kr.
2020 apr-maj - 80.558,50 kr.
2019 apr-jun - 17.019,00 kr.

Produktet

MyEid sælger produkter, pynt og dekorationer til Ramadan og Eid månederne. Vores kundekreds er meget stor og forskellige i alle samfundslag. Kunderne er både nogen der holder højtiderne, og andre køber gaver til venner og bekendte.
Vi sælger online og har styr på alt behandling af ordrer, kunde databaser, shipping, merchants. Du vil kunne starte fra dag 1.
Der er et kæmpe stort potentiale for at udvikle meget stort på området. Dette i forhold til at sælge pynt, dekorationer og produkter til alle højtider, så som fødselsdage, baby shower, studenter fester, have fester, halloween osv. MyEid som betyder (min fest) er vokset hurtigt, i forhold til at vi kun holder online åbent i 2-3 måneder pr. år. Løbende får vi beskeder fra kunder, nye kunder, sælgere og interesserede for vores brand og shop. Samtidig er brandet blevet landskendt blandt brugerne.
Hvert år når vi åbner op for shoppen, sender vi et nyhedsbrev ud til alle tilmeldte kunder, og salget går i gang med det samme, hvor vi kan følge aktiviteten på siden direkte, og ordrene begynder at tikke ind.

Du vil få mange stamkunder, og "fans" af vores service og produkter. Vores instagram side er i fuldt sving, og der er er ellers aktivitet på alle platforme.

Ved salg vil vi meget gerne være behjælpelige med videre kontakt i forhold til støtte, hjælp og vejledning i en periode.

Skriv endelig for spørgsmål

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Abbonement for shopify og mobilepay er sådan set de eneste faste omkostninger der er.

Shopsystem

Aktiver

Vi har et rest lager af produkter, som er ok til at komme i gang, dog skal der indkøbes mere for at kunne opfylde de flestes behov.
Du får en label printer med og evt. industri hylder

Varelager på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 2.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1164

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
35256

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-07-2022
Udbudspris 90.000 DKK