Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dansk Apple Watch tilbehør webshop - 25.000+ kr. i Omsætning

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Webshop med omsætning og overskud - Eget lager og inkl. leverandør aftale.

Webshoppen er officielt skudt i luften d. 27 maj og har omsat for 25.000+ kr. inkl. moms siden den dato. Så man kan vel godt være vældigt tilfreds med resultatet indtil videre. Webshoppen har en overskudsgrad på 15-20% efter alle udgifter er betalt.

Indtil videre er der et overskud på ca. 4.000 kr. og det er derfor en vanvittig godt køb for den der vælger at drive den videre og føre drømmen ud.

Webshoppen blev startet for at dække et hul i Apple Watch tilbehør markedet, som var troværdig, dansk, havde billige priser, leverede deres varer til kunderne til tiden og havde gode anmeldelser. Dette er vi lykkedes med i skrivende stund har vi kun 5 stjernede Trustpilot anmeldelser og de varme anbefalinger alle sammen.

Der er i øjeblikket omkring 4 konkurrenter på markedet, hvor kun en webshop udelukkende sælger udelukkende Apple Watch accessoires, denne webshop der sælger udelukkende Apple Watch accessoires er præget af at være dårlige til at håndtere reklamationer og returnering. Der er derfor en stor mangel for en troværdig webshop, som værdsætter dets kunder selvom gns. ordreværdi er i den lave ende.

Jeg sælger webshoppen, da jeg ikke har tiden til at drive denne webshop, pga. drift af andre veletableret webshops og mit markedsførings-bureau, Omniboks.dk, Jeg har stadig stor passion for markedet og den store forskel vi gør på markedet indenfor troværdighed.

Webshoppen har et stort potentiale ved at kombinere Google Shopping Ads (Til at finde nye kunder) og Facebook Ads (Målrette annoncer til at folk der har vist interrese i webshoppen)

Der køres pt. med Google Shopping Ads, hvor der opnåes et annonceafkast på 2,5x
'
Udover det har vi i en lille tidsperiode prøvet Facebook Retargeting Ads af (Målretning til personer der har været på siden), dette viste en ROAS på omkring 4x, men dette blev stoppet pga. mangel på nyt content til annonceringen, det er planen at dette skal startes op igen pga. at der med retargeting og prægning på social medier ville kunne øge profitabiliteten, samt få en merkant højere ROAS på længere sigt ved brug af splittesting og optimering af annoncerne.

Økonomiske nøgletal

Webshop omsætning: 20.000+ kr.
DBA Omsætning: 5.000 kr.

Moms: -5.000 kr.

Refunderinger: -1.150 kr.

Google Ads: 8.000 kr.
Produktomkostninger: 2.400 kr.
Leveringsomkostninger: 4.600 kr.
Emballage: 540 kr.

Overskud: 3.310 kr.
Overskudsgrad (ex. moms): 16,55%

Regnskab

  • Omsætning:25.000 DKK
  • Ebitda: 4.000 DKK
  • Resultat før skat: 4.000 DKK
  • Balancesum: 6.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Vi sælger tilbehør til Apple Watch med en ex. moms dækningsgrad på omkring 85-90%.

På grund af den høje dækningsgrad er det nemt for dig, som webshopejer at føre webshoppen videre profitabelt uden nogen erfaring indenfor annoncering. Webshoppen kan let køres profitabelt, ved hjælp af en vedligeholdelsesfri Google Smart Shopping Campaign.

Markedsføringskanaler

Vi markedsføre online gennem en PPC strategi. Det betyder at vi primært genere vores omæstning gennem en smart shopping campaign via Google Ads.

På Google har vi en ROAS 2,5x.

Vores Google markedsføringsindsats køres gennem en smart kampagne, det betyder at Google automatisk optimere kampagnen, så der behøves ikke erfaring med Google Ads for at køre shoppen. Så denne webshop er perfekt til dig, der bare vil igang med at drive webshop eller også dig, som har drevet webshop.

Der er rig mulighed for at udvide med retargeting på de sociale medier og med SEO. Det betyder at vi rammer nogle af de besøgende på vores hjemmeside, som endnu ikke har købt. Facebook Pixel er installeret på siden, så det er nemt at starte retargeting.

Email marketing er et punkt, man godt kan blive bedre til. Vi har indtil videre 150+ e-mails på webshoppen, som vi har sendt enkelte kampagner ud til, disse kampagner har været meget profitable.

Vores Trustpilot har en 4,5 Stjerner og kun 5 stjernet anmeldelser. Jeg går meget op i god kundeservice og tilbyder kundeservice alle ugens dage. Det er vigtigt for mine kunder og derfor at folk køber fra os. Vi tilbyder livechat, e-mail og at vores kunder og potentielle kunder kan ringe til os.

Omkostninger

Vores kunder finder os primært ved brug af en PPC strategi, der primært bruger Google Shopping Ads til at genere salg til webshoppen, denne strategi er let skalerbar og kræver minimal vedligeholdelse ifht. FB ads.

Udover det er vi også repræsenteret organisk på Facebook, Instagram og Google Search.

Dvs. at vi er repræsenteret på:
- Google Shopping Ads. (PPC)
- Google Organisk Search. (SEO)
- Facebook & Instagram (Organisk)

Der er massere mulighed for at udvide med flere push-markedsførings salgskanaler, som Snapchat, Facebook og Instagram.

Shopsystem

Aktiver

Alt varelager indgår i prisen. Det er mest urremme, covers, skærmbeskyttelse og andet tilbehør.

Varelager på 6.500 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 500 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Markedet for Apple Watch er meget stort, men det er ikke der shoppen skal blive ved med at kun være.

Shoppen kan let udvides til at sælge andet tilbehør indenfor traditionelle ure og ur-værktøj og derved skaleres endnu højere på omsætningen.

Svagheder/udfordringer

Lav ordre værdi (150 - 300 kr.)

Stærke sider

Vi er nogle af de billigste i markedet. (Dækker et hul)
Troværdighed (Dansk webshop, gode anmeldelser)
Trustpilot (Gode anmeldelser kun 5 stjernet.)

Hurtig levering fra producent (Mindre lagerbinding) (Maks 4. ugers levering)

Markedet indenfor Apple Watches er stort.
Webshoppen kan udvides til traditionelt ur tilbehør og på sigt ure.

Vision

Visionen for virksomheden er at være repræsentereret på det danske og udenlandske marked indenfor ur tilbehør. Det skal opnåes gennem markedsføring med ur tilbehør og Apple Watch tilbehør.

Ideel køber

Den ideele køber er en person der brænder for at drive webshop, du behøver ikke at have drevet en webshop før, da der bruges smart kampagner på Google til at genere indtjeningen.

Erfaring: Alle kan drive webshoppen, også nybegyndere.
Lokation: Kan drives fra alle steder i Danmark.

Så hvis denne webshop lyder, som noget for dig. Så kontakt mig.

Opstartshjælp

Jeg laver et dokument med alle adgangskoder til webshoppen og guides.

Derudover tilbyder jeg 30 dages telefonisk hjælp efter overdragelsesdatoen, hvor du, som køber kan ringe til mig og få alt den hjælp du har brug for til at drive webshoppen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1010

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35241

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-07-2022
Udbudspris 10.000 DKK