Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 100.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Børnetøjs webshop til salg med mange muligheder!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

Mini Monde er en voksende børnetøjs webshop med et stort potentiale til den rette køber. Webshoppen har en flot køreklar webshop, varelager, nyhedsmail program Mailchimp, facebook, instagram, samt gode anmeldelser på Trust Pilot. Der er også blevet arbejdet en del med SEO. Webshoppen har alt der skal bruges til at komme godt fra start for den næste ejer. Mini Monde er den helt perfekte mulighed for dig, som altid har drømt om en børnetøjs webshop med mulighed for at præge og udvide med lige præcis det du brænder for at forhandle. Prisen er til forhandling!

Med Mini Monde kan du nå langt, hvis den får den tid og pleje som der er behov for.

Økonomiske nøgletal

Mini Monde åbnede op i september 2020.
Herunder ses omsætning pr. år:
2020: 737.134,10
2021: 495.010,93

Produktet

Mini Monde forhandler bæredygtigt og moderne børnetøj- og sko, samt baby tilbehør fra populære danske mærker, som Konges Sløjd, Huttelihut, Lil' Atelier, Petit By Sofie Schnoor, Müsli, Angulus, Mikk-Line, Pom Pom, MP.

Markedsføringskanaler

Mini Monde markedsføring foregår meget via. sociale medier. heraf, Instagram: 6628 følgere, Facebook: 1611 likes
Mailchimp nyhedsbrev: 2000 abonnenter, Trust Pilot: 4,9 stjerner og 107 anmeldelser. Vi har også haft ambassadører og samarbejder med influencers.

Omkostninger

Shopify:
Mailchimp:
Webhotel:
Telefon:
Dankort:

Shopsystem

Aktiver

Webshoppen kan kun købes med varelageret på en værdi mellem 50.000-100.000. Den endelig værdi opgøres inden køb.
Inventar:
10x Lagerhylder
1x pakkebord

Varelager på 100.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 3.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Mini Monde Copenhagen launchede i September 2020 med en vision om at skabe et digitalt børneunivers til kunden, hvor der er stor fokus på personlig kundeservice og langvarige relationer. Vi vil gerne være kundens fortrukne børnetøjsunivers, hvor god rådgivning og inspiration er i højsædet. Hos Mini Monde Copenhagen arbejder vi ligeledes med omtanke for miljøet. Vi bliver hver dag bedre og gør hvad vi kan for at bidrage til en grønnere fremtid. Kunden vil derfor også kunne finde en række bæredygtige brands på vores webshop.

Som forældre ved man, at tiden til at shoppe i fysiske butikker kan være knap.
Derfor vil vi sørge for, at kunden stadig oplever en personlig og nær oplevelse igennem online shopping hos Mini Monde Copenhagen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1289

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35164

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-06-2022
Udbudspris 100.000 DKK