Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 200.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Veletableret webshop med produkter til hus og have. - Dækningsgrad : 46 %

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Virksomheden blev startet op som en webbaseret frøhandel. Gennem årene er der kommet nye produktgrupper til, og i dag sælges der produkter til både hus og have.
Det aktuelle varelager indgår i salgsprisen. Køber overtager naturligvis også kontakten til netværket af danske og europæiske leverandører.
Køber overtager desuden butikkens varemærkebeskyttelse, som løber frem til juni 2029. Man overtager endvidere rettighederne til websitets produktbilleder mærket.
sælges grundet sygdom.

Økonomiske nøgletal

Nøgletal for 2021 :
Dækningsgrad : 46 %
Overskudsgrad : 25%

Markedsføringskanaler

Kunderne kommer til butikken via organiske klik og Google shopping annoncer(ca. 20.000 kr årligt). Butikken har også mange stamkunder. Så køber er sikret omsætning fra dag et for få penge.
Et øget fokus på aktiv brug af Trustpilot samt sociale medier som Facebook og Instagram må forventes at kunne øge omsætningen markant.
Der kan vælges mellem dansk og engelsk på websitet.

Shopsystem

Varelager på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Strategi

kernefamilien eller det centrale i livet. Og så er kerne jo et andet ord for frø, der har været en vigtig produktgruppe siden virksomhedens start.
I dag bliver der groft sagt solgt produkter til kernefamiliens villa, volvo og vovse. Fremadrettet vil det være oplagt også at opstarte salg af produkter til børnene i familien såsom tøj, legetøj m.m.
Kunderne i butikken er primært danske, men der kommer også bestillinger fra en række europæiske lande herunder specielt Sverige. Et øget fokus på Google annoncering i Sverige må forventes at kunne øge salget hertil markant.
Hurtig levering og god kundeservice er af fundamental betydning for webshoppens udvikling. Kunderne er virksomhedens bedste repræsentanter på villavejen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1372

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
35150

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
20-06-2022
Udbudspris 200.000 DKK