Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Professionelt etableret webshop med salg af massagepistoler - Omsætning på 76.364 kr.

Ungarnsgade, København S
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Stort vækstpotentiale

Med kun 5-stjernede Google - og Trustpilotanmeldelser er der dannet et solidt grundlag for at skalere denne virksomhed op, i et marked, hvor efterspørgslen de seneste par år, har været stabil med gennemsnitligt 18.000 søgninger på søgeordet"massagepistol". Der medfølger bl.a. en trimmet Google Ads konto, som leverer en høj ROAS, så man kan tjene penge efter overtagelse. Ydermere er der gode organiske placeringer på Google, som leverer trafik og konverteringer gratis.
Der er mange muligheder for skalere denne webshop. Stort set alle andre i samme branche bruger Facebook/Instagram annoncering med stor succes. Facebook profilen samt facebook manager er sat op, så det er skal kun laves annoncer. Der kommer også gratis trafik/konverteringer igennem affiliate marketing, som jeg kører via Partner Ads. Dette er automatiseret, så man skal ikke bruge tid på det.
Webshoppen er integreret med Shipmondo (fragtsystem) og Dinero (regnskabsprogram), så alle processer er automatiseret. Det eneste du skal gøre, er at få sendt ordren afsted.
Jeg sælger virksomheden, da jeg ønsker at have mere tid på mit arbejde.
Ps.Det er flere måneder siden jeg sidst havde varelager.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har ikke kørt kontinuerligt, da jeg har haft travlt med mit andet arbejde. Derfor har jeg kørt Google Ads i perioder, hvilket også afspejler sig i omsætningen og overskuddet.
Min omsætning lyder på 76.364 kr. år til dato. Ud af det har jeg tjent 14.638 kr. før skat. Jeg har købt mobiltelefon mm. hvilket har en negativ påvirkning på overskuddet.
Min overskudsgrad ligger på 19,16 år til dato.
I kan få adgang til Google Analytics samt regnskab inden opkøb.

Overskud før skat: 14.638 DKK

Produktet

Den kraftige og prisvenlige massagepistol kan reducere dine led- og muskelsmerter på en nem og effektiv måde. Uanset om du døjer med daglig smerter, gerne vil reducere din restitutionstid, maksimere dine træningsresultater eller blot vil have en behagelig massage – så kan massagepistolen hjælpe dig til en lettere og mindre besværet hverdag.

Markedsføringskanaler

Man kan overtage virksomheden og tjene på fra dag 1.
Kunderne skal nok komme via Google Ads, SEO, affiliate marketing og glade kunder som snakker med med hinanden. Virksomhedens Google Ads kontoen ligger på god ROAS og levere gratis trafik/konverteringer igennem SEO, Google My business og affiliate. Derudover er Google Ads kontoen sat på med en massage gode banner med remarketing på (displaynetværk), som man kan overtage med alt materiale dertil.
Der er stort uløst potentiale via sociale medier, som er meget brugt i min branche. Dog har jeg aldrig fået gjort noget ved det, så det ligger lige til højre benet.

Omkostninger

Virksomheden har meget lave omkostninger på ca. 600 kr. pr. måned til Nets og Dinero.

Shopsystem

Virksomhedens historie

En rygskade skulle der til, før jeg begyndte at interessere mig for massagepistoler. Jeg havde fået anbefalet at bruge en massagepistol, og tænkte at jeg lige så godt kunne give det et forsøg. Det viste sig, at jeg skulle positivt overrasket; den afhjalp mine smerter i ryggen, og da de var helt væk, kunne jeg alligevel ikke undvære den, da man hurtigt vænner sig til at kunne få en daglig god massage. Nu når jeg selv var blevet så glad for min, ville jeg gerne gøre det muligt for andre at få samme glæde, bare til en bedre pris. Jeg satte mig derfor for at finde en massagepistol med bedre batteri og motor uden at det skulle afspejles i prisen. Massage-pistolen.dk er nu stedet at købe sin massagepistol, hvis man ønsker et produkt af høj kvalitet til en lav pris.

Ideel køber

Køber kan overtage virksomheden og tjene penge fra dag 1 af via det markedsføring-setup der er i dag.

Opstartshjælp

Jeg kan anbefale at bruge tid og penge på sociale medier.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
993

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35147

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
20-06-2022
Udbudspris 25.000 DKK