selfietime.dk/ring-light.dk Sælges Danmarks førende webshop af ring lights+mere

Hovedgaden, Mørkøv
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
BEDST I TEST

Danmarks førende webshops med salg af ring lights og andre ting der kan bruges til at tage profesionelle billeder i det perfekte lys, så du aldrig vil kunne tage et billed i dårligt lys.
Jeg har pt. et firma til at stå for annoncering på de sociale medier, Facebook, Instagram, Snapchat og TikTok, og Google, vi får løbende lavet nye videoer og nyt content til Selfietime.dk det er mest der vores salg foregår, ring-light.dk, har vi kørende ved siden af da den ligger godt på google den bliver der ikke brugt nogen kr. på annoncering på.


- Vi ligger bedst i test, 5 stjerner på Trustpilot.
- Varelageret udgør en ca. værdi på 270.000 kr. og ved salg af varelaget på webshopsene udgør det en værdi på over 900.000 kr. Inkl. moms.
- Ved køb af de 2 webshops er du kørende fra dag 1, der er omsat for 1050.000 indtil videre,

2022- omsætning ca. 1.030.000
2021- omsætning ca 2.040.000 kr.
2020- omsætning ca. 550.000 kr.

Der er brugt en del penge på nye videoer fra professionelle firmaer der kun laver laver det, vi har lige fået lavet 4-5 flere videoer, og det kommer løbende nye.
De sidste par måneder er omsætningen gået lidt ned, da vi har brugt mindre penge på annoncering, vi er ved at få oversat selfietime.dk til svensk, så eventyret med selfietime..dk kan fortsætte i det svenske, vi ejer domænet selfietime.se ligeledes.
Hvis du kan finde ud af at stå for online annoncering er dette en god virksomhed for dig, der allerede vil igang fra dag 1.
Du vil blive sat ind i tingene fra mit hold der står for annoncering og div. rettelser i Shopify og hjemmesiderne, du kan også vælge at fortsætte med dem, de tager en procentdel af den månedlige omsætning for deres arbejde, de gør et kæmpe stykke arbejde, Hvis der er noget man er i tvivl om er de næsten altid til at få fat i og hjælpe en, og der er næsten kun kundehenvendelser der skal svares på og bestille nye varer hjem, de står for alle de andre ting.

Vi har fået nogen nye varerprøver hjem der skal testes, så der kan komme endnu flere nye varer på hjemmesiden.
Der er mange influencere, der bruger vores ring lights.


Det sælges pga. af andre projekter og jeg driver en anden virksomhed ved siden af.

Kontakt for mere info.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Regnskab

Afkastningsgrad
-3%
Soliditetsgrad
-5%
Likviditetsgrad
62%

Økonomiske nøgletal

Annoncering ca. 245.000 kr.
Indkøb af varerlager ca. 250.000 kr.
Firma der står for annoncering og videoer og content ca. 70.000

Årsregnskabet for Selfietime skal der ses bort fra dat det selskab det er købt i har stået stille i 4-5 år, og først blev flyttet i selskabet i 2022
skriv for flere nøgletal, da de her tal er udenfor omsætning på 1.050.000 kr. på Shopify.
Der er ligeledes tilknyttet et pluk og pak lager.
Der er investeret mange penge på at få opbygget et godt stort varelager så vi ikke løber tør for varer, derfor det lave overskud de første 6 måneder, også er der skruet en lille smule ned for annonceringen.

Overskud før skat: 85.000 DKK

Produktet

Danmarks førende og bedste ring lights

Markedsføringskanaler

Google
TikTok
Instagram
Snapchat
Facebook

Omkostninger

Annoncerings firma 10% af den månedlige omsætning.
Pluk og pak lager (der er fundet nyt varerlager der kan gøre det billigere).
Der er aldrig trukket penge ud til løn, de er blevet brugt til at investere i firmaet, til at opnå større lager, og få lavet sindsygt mange fede profesionelle videoer til TikTok, Snapchat, Facebook og Instagram.
Hende der hovedsagligt er med i vores videoer er hende der har været med fra starten da firmaet startede med at sælge Ring Lights, og hun er super dygtig, og ellers har vi haft forskellige kendte influencere med til at lave videoer for os.

Shopsystem

Aktiver

Varerlageret er i et lagervarehus, alt foregår fra Computeren af, så du kan arbejde hvor henne i verden du vil, bare du har internet

Varelager på 270.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Ideel køber

En eller flere der har forstand på annoncering og drive Webshop, og vil udvikle den yderlige med flere produkter, vi har fået nye produkter hjem der er ved at blive testet, 4-5 nye.
Hvis du ikke har så meget kendskab til online annoncering, kan du gøre ligesom mig bruge Fabo.dk de har sindsygt godt styr på det, og står for alt med annoncering, og kontakt til reklame folk, firmaer der laver videoer, influencere, vores statist, de er med ude når der bliver lavet videoer for at kvalitetsteste dem, og godkende dem så det er ordentlig materiale vi får der skal bruges til at reprænsenterer vores produkter, og gode ry som vi har.
Ring-light.dk er der blevet lavet helt ny hjemmeside til i starten af året, så den står endnu mere skarp.

Opstartshjælp

13 Timers opstartshjælp Telefon, E-mail, beskeder og google meet

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
400.000 DKK
Finansiering løbetid:
10 måneder
Finansiering renter:
0 %
Sådan får du succes med at drive en webshop og tjener den første 1.000.000 kr.
Kursus med alt fra A-Z om hvordan du driver en webshop, alt fra marketing til administration. Få adgang til online kursus 16 timers video indhold, hvor vi lærer dig
hvordan du bygger og skalerer et brand!

Beliggenhed

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
196

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
35144

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-06-2022
Udbudspris 810.000 DKK