Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

mobilopladere.dk | Komplet færdigudviklet webshop med omsætning > 1 mio DKK inkl. alle SoMe platforme, CRM database samt leverandørliste sælges

Lyngby Hovedgade, Kongens Lyngby
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Velegnet til at udvide din webshop-portofolie eller for nyopstartede

Shoppen har Danmarks billigste mobilopladere og andet elektroniktilbehør til alle brands
Emærket webshop Mobilopladere.dk har opladnings- og andet teknisk tilbehør til alle brands og modeller - uanset om det er smartphone, tablet eller computer. Derudover har vi en årelang erfaring med leverandører samt sælger ligeledes varelager som er inkluderet i prisen. Høj kundetilfredshed, god fragtaftale og solide leveringsdygtige leverandører. Der er en konverteringsrate på mellem 4,5-9% og pt har der været mest fokus på Google ifm. markedsføring- og annoncering. Der er afprøvet annonceringer på andre platforme såsom Facebook og Instagram med fine resultater. Solid og god omsætning, lav reklamationsrate og potentiale for god og stærk vækst.

Prisen er til forhandling ved seriøse bud.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Regnskab

Afkastningsgrad
40%
Soliditetsgrad
46%
Likviditetsgrad
171%

Økonomiske nøgletal

Knap 3000 transaktioner med en omsætning der snart runder 1.000.000 DKK. Gennemsnitlig ordreværdi på 315 DKK. Overskudsgrad er høj jf. gns. ordreværdig.

Produktet

Hos mobilopladere.dk får du det hele samlet ét sted. Du kan tilbyde kunder opladere til alle slags enheder til en af markedets bedste priser og derudover udvide sortiment til købestærke og loyale samt tilfredse kunder.

Markedsføringskanaler

Almen SEO samt SEM markedsføring. Der har også været kørt offline- og online markedsføring via meta, google, tiktok m.m. samt indlagt rabatkort ved ordrer, en Trustpilot med gode ratings. Komplet CRM system og ordreintegration medfølger.

Omkostninger

Der er almindelige driftsomkostninger forbundet jf. server, mail- samt ordresystem m.m. samt markedsføringsomkostninger såfremt dette ønskes. Ingen, udover domæne- og serverbetaling, er dog faste omkostninger.

Shopsystem

Aktiver

Webshoppen drives pt i tilstødende lokaler af Telerepair men da vi vælger at fokusere der sælger vi nu denne webshop.

Varelager på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 5.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1883

Sælger kontaktet:
19

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
35112

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-06-2022
Udbudspris 66.666 DKK