Salg af slikaben.dk - Omsætning: 133.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
Hjemmeside med over 700 kunder

Online slikbutik sælges. Over 700 salg på 6 måneder, 100% fortjeneste på slikket. Hjemmesiden er særligt udviklet med assistance fra Ukrainsk underleverandør og slår let de konkurrenter der anvender standard løsninger hvor funktionaliteten til sammenligning er stærkt begrænset.

Hjemmesiden er let at administrere og drive, og kan generere salg fra første dag med ny ejer. Vi er gerne behjælpelige med de grundlæggende ting. Hjemmesiden kan også udbygges med flere funktioner, til en fordelagtig pris hos vores underleverandør, som køber naturligvis bliver sat i kontakt med.

Økonomiske nøgletal

salg fra perioden: september 2021 - april 2022 er følgende:

Omsætning: 133.000 kr.
Ordre sendt 702 i alt

Produktet

Online slikbutik sælges:

www.slikaben.dk - kontakt på [email protected] for at se siden eller spørgsmål til opsætning af hjemmesiden (er ikke aktiv pt pga. at vi ikke har tiden til at pakke ordrer pt)

Følgende følger med:
Google ads kampagner
Facebook kampagner
Leverandør aftaler (varer / udvikling)
Design
Kundedatabase

Og alt hvad der i øvrigt hører til siden - altså en komplet løsning der er klar til at føre videre.

Om virksomheden:

Over 700 salg på 6 måneder
100% fortjeneste på slikket

Man er meget velkommen til at kontakte os på mail ([email protected]) eller tlf. 42590029 hvis man gerne vil se hjemmesiden eller hvis man har spørgsmål.

Hjemmesiden er udviklet in-house med assistance fra Ukrainsk underleverandør. En samlet udviklingspris for hjemmesiden ved et dansk udviklingshus vil ligge på 200,000-400,000 kr. Hjemmesidens er udviklet i Wordpress med Woocommerce, og har en særligt udviklet funktion, hvor kunder kan blande deres egne slikposer og sætte navn på hver pose. Siden er dynamisk og brugervenlig. Siden har et meget stærkt brand der er nemt at huske.

Der ligger et kæmpe potentiale for den rette køber, særligt med et fokus på sociale medier hvor hovedparten af kundegrundlaget kommer fra.

Vi kan hjælpe med at etablere hjemmesiden på en ny dedikeret server, og vi kan ligeledes formidle kontakt til vores egen udbyder som tilbyder dedikeret hosting til meget fordelagtige priser. En dedikeret løsning anbefales eftersom load hastighed herved er optimal og giver kunderne den den mulige brugeroplevelse.

Markedsføringskanaler

Kunder kommer primært via sociale medier. Vi har også haft held til at drive nye kunder med Google Ads, omend langt størstedelen kommer fra Facebook annoncering.

Omkostninger

Firmaets primær udgifter er markedsføring samt indkøb af slik

Shopsystem

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
95.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1935

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
35090

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
31-05-2022
Udbudspris 95.000 DKK