Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Nu med vanvittig pris!! Skal sælges nu...! Sidste chance.. Super velfungerende webshop med fokus på salg af smykker til kvinder

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Køreklar webshop med tilhørende varelager, samt inventar. Bygget i Wordpress/Woocommerce. Super billig løsning til dig, der gerne vil hurtigt igang. Fuldt integreret med FB/Instagram/Google ads & Analytics

Lækkert designet og super velfungerende webshop sælges, bygget i Wordpress i Flatsome Studio tema, med Woocommerce som handelsmodul. Der er fokus på brugervenlighed, hastighed og simpelt og lækkert design. Er fuldt integreret med Facebook (329 følgere) og Instagram og Meta Business manager til annoncering, samt Google analytics, Google Ads mv. Her har du muligheden for, at komme i gang med din nye webshop fra dag 1. Stort varelager samt inventar til en samlet værdi af ca. kr. 19500, medfølger i prisen.
Grunden til at vi sælger siden er, at det kom bag på os, hvor meget energi og penge, vi skulle bruge på udvikling/opbygning af forretningen/webshoppen, og da vi endelig gik live, var drivet/tiden/økonomien, der ikke længere. Her har du muligheden for at springe alle de dyre og trættende led over og gå direkte til det sjove.

Økonomiske nøgletal

Som nævnt tidligere, har vi ikke lavet særligt mange salg, vi har brugt en masse penge på udvikling/opbygning og indkøb af varelager og inventar. Der er ikke så meget økonomi, at måle på, andet end at webshoppen er 100% velfungerende og køreklar og der er tilhørende varelager, bestående af kvindesmykker i god kvalitet.
Inventar består primært af indpaknings- og forsendelsesartikler og labelprinter.

Produktet

Webshoppen sælger for nuværende, smykker til kvinder, men tanken har været med tiden også, at udvide sortimentet til smykker til mænd, samt accessoires og andre produkter. I princippet kan der sælges hvad du ønsker på sitet, konceptet er ikke låst på en bestemt kategori.
Vi har haft fokus på en flot, lukrativ indpakning af de produkter vi sælger, så kunderne får en positiv oplevelse, allerede ved udpakning/modtagelse. Vi har dog ikke solgt vildt mange smykker, da vi ikke har haft det fornødne overskud til at lave content på SoMe, som det kræves for at få trafik på siden. Vi har kørt forretningen som et fritidsprojekt ved siden af vores fuldtidsjobs, dette er forklaringen på hvorfor vi trækker stikket og sælger webshoppen.

Markedsføringskanaler

Er integreret med Google Ads og FB/instagram Business (Meta). Det er de primære kanaler vi har brugt som marketing.
Der er også integration med Trustpilot, så når kunder køber produkter, får de automatisk en invitation til at rate webshoppen på Trustpilot.
Der er også nyhedsbrevsopskrivning til nye besøgende på siden. Der er i skrivende stund ca 45 subscribers.

Omkostninger

De eneste faste omkostninger virksomheden har, består af hosting af webshoppen/domæne, O365 mail (kan flyttes til gratis version), samt betalingsgateway (Reepay).

Shopsystem

Aktiver

Virksomhedens aktiver består af smykker til kvinder til en indkøbsværdi af ca. kr. 16000 og inventar til en værdi af ca. kr. 3500

Varelager på 16.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 3.500 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
982

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
35080

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
29-05-2022
Udbudspris 17.000 DKK