Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Køb en veletableret webshop med en årlig omsætning på +800.000 kroner.

Rasmus Rasks Vej, Valby
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Webshoppen er 90% selvkørende med en attraktiv dropshipping aftale.

Wonderbaby.dk er en webshop med stort udvalg af børne- og babyprodukter. Shoppen er aktiv med høj omsætning og stort overskud, men der er stort potentiale for yderligere vækst og indtjening.

Shoppen har en attraktiv aftale med en stor europæisk leverandør, som giver os mulighed for at sælge populære og kendte brands og produkter til attraktive priser, som er op til 50-80% lavere end andre butikker på markedet. Gennem vores leverandør har vi adgang til brands som Adidas, Canon, Braun, Disney og mange flere anerkendte brands.

Webshoppen har allerede en dokumenteret omsætning og overskud, og med mere end 100.000 produkter og 300+ brands er den en af de største og mest alsidige webshops i branchen. Den er bygget i WooCommerce, og med sin drift som dropshipping er den nem at administrere og kræver kun få timer om dagen at håndtere.

Vi har bygget et system, der sørger for at alle ordrer automatisk sendes til vores leverandør, hvorefter produkterne sendes til kunden. Derfor indkludere den daglige drift kun besvarelser af kundehenvendelser. Når kunder ønsker returnering varetages det også af vores leverandør.

Da vores leverandør er baseret i Europa, kan vi levere produkter på 1-2 dage. Der er også mulighed for at tilkøbe ekspreslevering på 24 timer. Desuden er det muligt at tilbyde 1-2 dages levering til Sverige, Norge, Tyskland og mange flere lande, hvorfor du nemt kan skalere til udlandet.

Vi har kun brugt Google Ads til at markedsføre webshoppen, hvilket har kostet mellem 4.000-6.000 kroner per måned, men vi ved, at der er masser af potentiale for at øge omsætningen og indtjeningen betydeligt. Med flere markedsføringskanaler og mere tid og indsats på markedsføring kan man forvente en endnu større omsætning og overskud.

Med adgang til yderligere 120.000 produkter fra vores leverandør, som alle er kendte brands og alle er i EU, er der masser af muligheder for at udvide produktudvalget og dermed også indtjeningen betydeligt. Vi kan tilbyde hjælp og vejledning til at videreføre og optimere driften af webshoppen og annonceringen efter købet, men det er nødvendigt at overtage den fuldstændigt, da vi ikke længere har tid til at være en aktiv del af den.

Vores webshop er klar til at blive taget over af den rigtige køber, som vil drage fordel af dens store potentiale og allerede etablerede succes. Hvis du er interesseret i at investere i en webshop med masser af vækstmuligheder, så er dette den perfekte mulighed for dig.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Årlig omsætning: 800.000,- kroner
Årlig overskud: 240.000,- kr.
Dækningsbidrag: 30%

Vi har bygget et system, der tillader dig at ændre dækningsbidraget på produkterne hurtigt og nemt uden teknisk kendskab.

Overskud før skat: 176.000 DKK

Produktet

Wonderbaby.dk er en webshop, der tilbyder et bredt udvalg af produkter til børn og babyer. Virksomheden har en attraktiv aftale med en stor leverandør, der gør det muligt at tilbyde kendte brands og produkter til besparelser på 50-80% sammenlignet med andre butikker.

På webshoppen kan du finde mere end 100.000 produkter fra over 300 forskellige brands, herunder tøj, sko, legetøj, møbler og meget mere. Shoppen er bygget på WooCommerce og drives som dropshipping, hvilket gør det super nemt at håndtere shoppen.

Markedsføringskanaler

Google Ads: Vi har investeret stort i et Google Ads setup, der lige nu kører automatisk og generer salg til os. Det er sat op med avanceret tracking, alle vores produkter og generel korrekt opsætning af annoncekontoen.

Email: Der er lagt over 50.000 kroner i et avanceret og 100% automatisk email-flow, der genvinder tabte kunder, laver mersalg og holder vores tilfredshed højt.

Hjemmesiden: Vi har brugt +60.000 kroner på at udvikle en konverteringsoptimeret webshop, der er brugervenlig og skaber mest muligt salg ud af vores besøgende.

Det er værd at nævne, at vi har lagt en konkret plan for både markedsføring og shoppen for de kommende 12-24 måneder, som du kan tage i brug.

Omkostninger

Siden har følgende omkostninger:
1.000 kr. om måneden til dropshipping både aftalen samt forbindelsen.
Der bruges lige omkring 4.000-6.000,- om måneden på marketing.
150,- kroner om måneden til woocommerce.

Shopsystem

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1743

Sælger kontaktet:
31

Følger annoncen:
14

Annonce id-nummer:
35072

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-05-2022
Udbudspris 50.000 DKK