Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Beauty Webshop Sælges (med over 3.100 Instagram følgere)

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Køreklar webshop med bæredygtigt varelager

SkoenKrop.dk er helt klart en hjemmeside med stort potentiale. Hjemmesiden sælger beauty produkter til kunder over hele Danmark via webshop. På Instagram og Facebook har @skonkrop over 5.300+ følger med gode "insights" som giver platformen eksponering.

Forretningen er ideelt til den person som vil starte op i det små, og evt. styre en webshop hjemmefra, fordi beauty produkterne ikke fylder alverden. Både webshoppen og dens sociale medier platform vil også kunne understøtte en igangværende forretning såsom hårsalon, neglebar, kosmetiskesaloner, mm.

Webshoppen kører på WordPress og benytter WooCommerce til salg af varer, udover dette er den integreret med Shipmondo (fragt), PensoPay (betalingsgateway), og Clearhaus (bank).

Økonomiske nøgletal

Siden webshoppens start i 2020:
Brutto omsætning på ca. 476.000DKK.
Netto omsætning på ca. 376.000DKK.
Ordrer: 1.194
Solgte varer: 2.767

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Hjemmesiden tilbyder et bredt udvalg af beauty produkter i forskellige prisklasse, vi har feks. følgende mærker: Fillerina, Lernberger Stafsing, Rosalique, Revitalash, MineTan (Rose / Cucumber Mist), Organic Konjac Svampe, mm.

Vi har næsten alt indenfor beautybranchen, haircare, skincare, eyelashes, nailcare, osv. Vi pakker altid vores varer pænt ind inkl. håndskrevet kort og kan lide at gøre det meget personligt. Desuden har vi vores egen logo og branding, og markedsføringsmaterialer følger med i handelen.

Markedsføringskanaler

Instagram (3.100+ følgere)
Facebook (2.200+ følgere)
Trust Pilot (4.5 Stjerner - 15 anmeldelser)
Webshop (skoenkrop.dk)
Organisk trafik: ca 382 besøgende om måneden.

Aktiver

P.t udgør Skøn Krop's Varelager ca. 50.000 kr.
Derudover medfølger der emballage, indpakningspapir, silkepapir, prismærkat med Skøn Krop's logo, papir poser og papirboxe, sidst men ikke mindst et anvendeligt Ringlight kan medfølge i handelen værdi ca. 10.000 kr.

Varelager på 50.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Ideel køber

Webshoppen er helt klart ideelt for en som kan lide at arbejde med de sociale medier, og er en stor del af hvad skaber success indenfor denne branche. Jeg tænker en person med gå-på-mod der er udadvendt hurtigt kan skabe mere salg og opmærksomhed på denne form for webshop.

Webshoppen kræver en fuld opmærksomhed, og selve salget for webshoppen afspejler den energi der bruges på de sociale medier, og måden du markedsfører dit produkt. En kæmpe fordel er hvis du allerede er familær med WordPress / WooCommerce!

Opstartshjælp

Der vil være hjælp i overdragelsesperioden, dog har jeg andet arbejde i hverdagene, så om muligt må vi have weekenderne til hjælps hvor vi kan mødes. Jeg vil støtte ny ejer alt det jeg kan i min kapacitet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1237

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35068

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
26-05-2022
Udbudspris 35.000 DKK