Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 40.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Smuk bolig webshop med stærk SEO profil

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Interiør webshop med inspirerende blog univers og loyal kundeklub

Veletableret interiør webshop med danske kvalitetsbrands, Webshoppen forhandler en række danske brands (fra større kendte brands til mindre niche brands) med alt i interiør og møbler til hjemmet, hvor langt de fleste varer tilbydes på dropshipping, så det er nemt og fleksibelt at kører forretningen og det kan gøres med eller uden eget lager. Alle leverandører er danske og sender fra Danmark, hvilket giver kvalitetsprodukter og en attraktiv kort leveringstid, Der er også et svensk domæne magen til med i prisen, med en fuld funktionsdygtig svensk shop der er sat op, med et mindre udvalg af varer, alle på dropshipping.
Der er et stort inspirationsunivers tilknyttet webshoppen, med lige nu ca 40 lange artikler om boligindretning og inspiration, guides, m.m., de bringer en høj SEO værdi med sig, og er alle velskrevet og giver stor værdi for de besøgende. Generelt har der været lavet en stor SEO indsats, som også kan ses på tallene, da eksponeringerne og klik fra søgeresultaterne er fordoblet over de sidste 6 mdr,
Webshoppen har en Facebook side, en instagram med knap 2000 følgere, en pinterest profil, og en kundeklub (nyhedsbrevstilmeldte) med knap 1000 tilmeldte, der medfølger templates til vores mails, Derudover en rigtig god trustpilot score på 4,4.

Der er rigtigt meget potentiale i at drive denne webshop og med det rette kompetence-sæt kan man komme langt. Virksomheden er drevet udelukkende af mig, og jeg har sideløbende haft andre jobs også, så ved en fokuseret indsats og evt med brug af marketing bureauer eller anden ekstern hjælp kan man tage denne webshop rigtigt langt.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen omsatte for ca 285.000 sidste år
Med en fokuseret indsats og anvendelse af fx re-marketing (hvilket aldrig har været brugt) og nye marketing kanaler, kan omsætningen nemt forøges.

Produktet

Webshoppen sælger interiør og møbler fra danske brands, både store kendte brands såvel som mindre niche brands. Langt de fleste brands ligger med dropshopping aftaler, så de sender varerne direkte ud til kunden, og gennem den integration der er sat op, skal man i de fleste tilfælde intet gøre ved en order, da den går direkte videre til leverandøren. Så webshoppen kan fungere både med og uden eget lager, an på hvilken retning man ønsker at tage shoppen, Man kan helt selv vælge de nuværende leverandører til eller fra, an på ønske.

Markedsføringskanaler

Webshoppen får primært kunder fra tre kanaler - vores nyhedbreve, organisk gennem google og ellers gennem Google Ads (shopping kampagner). Sociale medier har ikke været anvendt til markedsføring, men dette kunne man med fordel gøre.

Omkostninger

De er få faste udgifter til shopify abonnement, integrationer og betalingsløsning.


Shopsystem

Aktiver

De eneste aktiver er varelageret med varer, der udgør ca 10.000 kr, hvilket kan købes med hvis det ønskes. Der vil laves en lagertælling inden endelig vurdering, og jeg vil regne med en pris på ca 60% af lagervædien,

Varelager på 10.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Stærke sider

Webshoppen er virkeligt seo-tung, og den har rigtigt mange kvalitetstekster, både kategori tekster, blog tekster m.m. Der er opbygget et helt inspirations univers med mange lange og gode artikler der giver besøgende hver dag (det mest populære blogpost giver fx gennemsnitligt 17 besøgende om dagen - så man kan med fordel arbejde mere med produkter og links i blogposts for at få flere læsere gjort til kunder), hvilket er med til at få shoppen til at skille sig ud.
Webshoppen har en loyal kundeklub med rigtigt god åbningsrate i nyhedsbrevene (ca 2 gange om ugen), og der er en template vi har lavet som kan køres videre med hvis det ønskes,

Ideel køber

Denne webshop er oplagt til dig som går med en drøm om egen webshop med boliginteriør og møbler, hvor du kan drive den både enkelt person eller i et team, da du er køreklar fra dag 1. Alternativt er webshoppen oplagt til nogle der allerede er i branchen og ønsker en professionel webshop med adgang til mange nye brands.

Opstartshjælp

Jeg er klar til at hjælpe med at få overdraget webshoppen på bedste vis, og vil gerne oplære lidt i brugen af shopify, mailchimp, klaviyo, og de andre integrationer der anvendes på nuværende tidspunkt, hvis dette ønskes. An på behovet kan vi aftale det der giver mest mening :)

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1247

Sælger kontaktet:
16

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
35032

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-05-2022
Udbudspris 40.000 DKK