Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop med rejse gadgets!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
En komplet webshop hvor facebook annoncering er lavet og sat op.

Med denne nye rejse gadgets webshop har du muligheden for at overtage en forretning, der kan drives videre fra dag 1.

Shoppen sælger et udvalg af rejse gadgets som vil gøre din rejse, camping eller weekend getaway lidt sjovere og meget nemmere.

Alle produkterne er nøje udvalgt så de kan sælges via de sociale medier.

Der er opsat en komplet annonce konto hos Facebook, så du kan starte med at annoncere fra første dag på Facebook og Instagram, annoncer og alt er lavet, klar til brug.

Shoppen kræver ingen varelager da vores leverandør afsender produkterne direkte til kunden indenfor 24 timer med vores navn på. Leverandøren ligger inden for EU, og fra afsendelse går der 2-3 hverdage, så har kunden sin pakke.

Domænet rejsegadgets.dk følger også med.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er helt ny og dagen efter jeg havde fået opsat Facebook annonceringen, blev jeg kontaktet af en virksomhed, der tilbød mig et job, jeg ikke kunne sige nej til, så derfor ønsker jeg at sælge den.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Vi sælger rejse gadgets som kan gøre ens campingtur eller weekend getaway lidt sjovere og meget nemmere.

Vores produkter er udvalgt til at gøre sig godt på de sociale medier, så ikke nok med at annonceringen vil være mere effektiv, så er chancen for at annoncerne går viralt også ret store.

Markedsføringskanaler

Der medfølger en komplet opsat Facebook annoncerings konto, hvor annoncerne er lavet, og der skal blot trykkes på AKTIVER!

Produkterne er meget impulskøb, så jeg ville fortsætte med at lægge min tid i de sociale medier i stedet for at bruge sin på Google optimering.

Omkostninger

Shopify: 190,- per måned.
Domæne: 45,- årligt.

Shopsystem

Aktiver

Der findes ingen aktiver.

Markedet

Danskerne bruger over 40 milliarder på rejser om året, så at kunne tilbyde sjove gadgets der gør det hele lidt nemmere, ligger jo lige til højrebenet.

Svagheder/udfordringer

Svagheden er bestemt at det er en ny webshop, men du har mulighed for at sætte dit eget præg fra dag et.

Stærke sider

De stærke sider er helt sikkert at vores produkter, som er impuls baseret, giver et smil samt en "aha" oplevelse når de ser det. Folk aner ikke at de har haft brug for vores produkter før de ser annoncerne, og på den måde har produkterne også meget større chance for at gå viralt og skabe en del organisk (ikke betalt) omsætning.

Strategi

Strategien er alene at sælge på de sociale medier, da produkterne nærmest er skabt til disse medier.

Ideel køber

Køberen til denne webshop er en som har gået og leget med ideen om at starte sin egen online butik, men ikke har vidst hvilken slags, og ikke har haft det store kendskab til opstart en en webshop. Her køber du en komplet opsat webshop.

Opstartshjælp

Jeg tilbyder hjælp via telefon og mail de første 3 måneder efter salget af webshoppen med alle de spørgsmål du måtte have både tekniske og rent sparring mæssigt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1357

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
34999

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-05-2022
Udbudspris 10.000 DKK