Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med stort potentiale! - salg af oversized hoodies i forskellige farver. - med et mindre varelager inkluderet

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Professionel webshop i moderne design med et populært produkt

COZY NORTH er en dansk webshop der sælger oversized hoodies i forskellige farver. Jeg startede webshoppen da jeg mente at der var en unik mulighed i det nordiske marked for netop dette produkt. Konkurrenter som The Oodie er blevet enormt populære i USA og nu Europa, men har ikke fået fodfæste endnu i de nordiske lande. COZY NORTH skulle dog have en anderledes marketing/branding strategi der skal give kunder en mere "luksuriøs" shopping oplevelse. Samtidig er dette produkt super velegnet til influencer marketing, da det også har en god "wow-faktor". Hoved målgruppen er mænd og kvinder i alderen 25-34 år, samt 18-24 år. Webshoppen er stort set køreklar. Der mangler kun nogle mindre justeringer, samt tilretning af legal pages. Jeg har også arbejdet på noget emballage design som kan overdrages til næste ejer. Webshoppen har ikke haft nogle salg endnu, da jeg ikke har fået oprettet CVR nr. til den.

Jeg har fundet en leverandør fra Kina der producerer disse hoodies i en lang række farver. Prisen pr. hoodie eks/moms og levering er ca. 106kr. og kan sælges for mellem 4-800kr. hvilket giver en super god fortjeneste. Det er også et produkt der egner sig godt til "mersalg" eller evt. pakkeløsninger hvor kunden køber flere stks. og sparer nogle penge.

Lige nu har jeg 15 Hoodies, hvoraf 3 af dem er taget ud af emballagen. Der er 5 sorte, 5 lyserøde og 5 beige. Alle er farver der er moderne og relativt neutrale i designet.

Jeg tror virkelig at der er stort potentiale i denne webshop, ideet den sælger et produkt som der ikke har nået sit potentiale endnu i norden. Derfor ærger jeg mig også over at blive nødt til at sælge den, men jeg må desværre erkende at jeg er gået død i det. Det skyldes primært at jeg også har et arbejde ved siden af, som lige nu tager meget af min tid. Jeg har valgt at sætte den til salg, men er også åben for et partnerskab hvis den rette henvender sig.

Økonomiske nøgletal

Ingen økonomiske nøgletal da webshopppen ikke har været åbnet helt endnu.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

COZY NORTH er en niche store der sælger "The Cozy Hoodie" som er en blød og lækker, oversized hoodie. Hættetrøjen er i den samme stil som The Oodie, en anden meget populær oversized Hoodie. Det er det oplagte "hyggebeklædning" og passer især godt til vores nordiske vejr, og hygge kultur. Leverandøren fra Kina har et stort udvalg af farver, og kan også lavet custom tags/labels over en hvis odrer størrelse. Stk. prisen per hoodie eks/moms og levering er ca. 106 Kr. og kan sælges for mellem 4-800kr. Hoodien er som sagt meget populær og passer især godt til SoMe marketing da den har en god wow faktor.

Markedsføringskanaler

De primære salgskanaler ville være facebook/instragram annoncering samt brug af micro/større influencers til at skabe brand awareness.

Omkostninger

Webshoppen er drevet på Shopify systemet, hvilket koster omkring $30 om måneden. Det er lige ummidbart den eneste faste omkostning.

Selve produktet koster 106 kr. eks./moms og fragt. men da fragten lige nu er relativt dyr, vil den nok koste omkring 220kr. med fragt inkl. Det er dog mit indtryk at det kan ændre sig ret hurtigt. Producenten ser dog at man køber større mængder af gangen.

Jeg ville også foreslå at få lavet noget custom emballage, da det er vigtigt for kunden, men også hvis det skal bruges til SoMe advertising, fx. med influencers. Det giver nemlig noget brand awareness.

Shopsystem

Aktiver

Lige nu har jeg 15 hoodies liggende. 3 af dem er udpakket og skulle bruges til promo materiale etc. Resten kan sælges.

Varelager på 1.900 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

Den største konkurrent er The Oodie. Et australsk firma der sælger de samme slags hoodies. Der er også række mindre konkurrenter, som dog gør brug af dropshipping.

Svagheder/udfordringer

Den svaghed jeg dog ser ved The Oodie og de andre konkurrenter er, at deres branding og deres image er for "barnligt" på mange måder. The Oodie har indgået nogle aftaler hvor de bl.a. printer hoodies med Disney karakterer på, sjove ting. Det er dog langt fra alle der vil have det på, især i norden hvor vi er mere neutrale. Der er altså her der kan differentieres på.

Stærke sider

COZY NORTH skal være det moderne og nordiske alternativ til The Oodie med et mere eksklusivt brand univers. Samtidig skal der i høj grad udnyttes influencers til at skabe hype omkring produktet.

Vision

Min vision med COZY NORTH er at det skulle blive nordeuropas svar på The Oodie. Det er nemlig et oplagt marked til et produkt som denne, det kræver bare den rette branding og indgangsvinkel.

Ideel køber

Der er ikke rigtig en "idéel" køber" som sådan. Det er en relativt nem forretning med et relativt småt udvalg af produkter. Det ville dog være en kæmpe styrke hvis køber har noget erfaring med SoMe marketing og allerede lidt baggrundsviden inden for Ecommerce

Opstartshjælp

Jeg vil rigtig gerne sikre at overdragelsen sker godt og hurtigt. Jeg vil også gerne tilbyde at blive over en længere periode, mod betaling som partner. Det er som sagt en webshop der lige skal finpudses men med et stort potentiale, derfor vil jeg heller ikke være afvisende for at blive som partner, med en mindre andel. Jeg rådgiver og hjælper selfølgelig ved overtagelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
774

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34966

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
02-05-2022
Udbudspris 12.000 DKK