Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 30.000 DKK

Søg lignende virksomheder

SJOVPLAKAT.DK TIL SALG! - Omsætning på 51000 kr

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
100% køreklar hjemmeside med omsætning er nu til salg!

Sjovplakat.dk er en hjemmeside, der designer personlige kæledyrsplakat, og sender ud til danske hjem. Alle vores trustpilot anmeldelser er 5/5 så det beviser kunderne er glade for produktet. Alt er automatiseret og webshoppen fungerer som dropshopping alt fra design til kunden modtager plakaten. Det er derfor super nemt at betjene og drive webshoppen.

Kunderne er helt vilde med konceptet og det kan vi bevise med nogle af vores facebook opslag som har over 500 likes og flere hundrede kommentere. Webshoppen har enormt potentiale det kræver bare den rette markedsføring. Med minimal markedsføring har vi opnået over 50.000 i omsætning med over 100 ordre.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

på blot 5 måneder har der været en omsætning på 51.000 kr hvor salget udelukkende kom fra en aktiv facebook kampagne. Der har ikke været benyttet andre kampagner i mellemtiden og kampagnen har været slukket af og til pga. kapital mangel.

Overskudsgraden er på 55% pr. ordre.

Overskud før skat: 37.000 DKK

Produktet

Der er simple 4 steps for at lave en ordre hos os.

1. Kunden uploader billedet
2. Kunden vælger motiv/design
3. Vi godkender, og ordren sendes til vores designerteam
4. Ordren bliver sendt til print - der sender plakaten til kunden med vores navn på labelen.

Markedsføringskanaler

Sjovplakat.dk har kun haft fokus på annoncering igennem Facebook og instagram, derfor er der mange flere muligheder hvis man har lidt forstand på marketing. Der er også 300 medlemmer i nyhedsbrevet som man ikke har brugt. Der er også en trustpilot konto hvor man kun har modtaget max antal stjerner.

Omkostninger

Virksomheden har ingen omkostninger udover hosting af hjemmesiden.

Shopsystem

Markedet

sjovplakat.dk har kun haft fokus på Danmark, men webshoppen er allerede klar til den skandinaviske marked såsom Norge og Sverige, hvor potentialet er stort. Aftaler er allerede på plads i forhold til levering.

Der er uendelige muligheder med shoppen i forhold til salg, da det er noget der differentiere sig i forhold til andre. Alle de der ejer kæledyr er en potentiel kunde så markedet er meget stort.

Ideel køber

Den ideelle køber er en der har forstand på marketing og især SoMe. Til at starte med kræver det noget med arbejde med analysering af den korrekte målgruppe og sætte en god marketingplan op og så skal man heller ikke være bange for at kaste nogle penge ind i marketingsafdelingen. Ellers kan man fortsætte med den nuværende kampagne.

Opstartshjælp

Jeg vil være til rådighed så meget som mulig og vil kunne træffes de fleste dage, hvis der skulle opstå problemer.
Jeg sælger virksomheden da jeg allerede bruger meget tid på min kerne virksomhed.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
10.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
6 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1341

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34857

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-04-2022
Udbudspris 30.000 DKK