Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med Motocross / Motorcykel fælge til salg! - Omsat for: 12.400 DKK

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Bliv ejer af en custom bygget webshop bygget i Wordpress, med kæmpe potentiale.

Du har nu mulighed for at købe en 100% gennemarbejdet webshop/brand der sælger egne fremstillede hjul / fælge til motocross / motorcykler.

Du overtager fra dag 1 et professionelt setup, som er ekstrem skalerbar, hvis der lægges nogen timer i. I pakken er inkluderet en professionel webshop bygget i Wordpress / Woocommerce, et kvalitets logo, domænenavn, samt professionelle produktbilleder.
Webshoppen har massere af fede funktioner, som Google Pay & Apple Pay, hvilket gør at kunden kan købe et produkt blot ved at bruge fingerscan eller face ID.

Udover ovenstående modtager du kontakter til fabrikken i Kina, hvor vores kvalitets hjul bliver fremstillet til yderst fornuftige priser.

Mulighederne med brandet som helhed er mange, man kan feks. udvide shoppen med cykelhjul, knallert fælge, bil fælge m.m. hvis man ønsker dette. Alternativt kan man også lave webshoppen om til Dropshipping, hvis man ikke vil importere produkterne selv.

Forretningen sælges, da jeg har stor vækst i to andre projekter, som tager alt min tid.
Jeg hjælper selvfølelig med overdragelsen og svarer på alle de spørgsmål du måtte have.

CVR nr medfølger ikke.

Økonomiske nøgletal

Omsætning: 12.400 DKK
Udgifter: 1.295 DKK
Resultat: 11.104 DKK

Virksomheden har ikke været ude og markedsføre sig endnu, og er forholdsvis nystartet. Tallene er alene baseret på hvad der er blevet solgt på bare få måneder efter opstart.

Derfor er der et kæmpe potentiale for at øge ovenstående, hvis man får markedsført hjemmesiden på sociale medier, ads & SEO optimering.

Overskud før skat: 12.400 DKK

Produktet

Produktporteføljen har indtil videre været bestående af fælge der passer på forskellige mærker af motocross cykler, herunder; KTM, Kawasaki, Honda, Yamaha & Husqvarna. (Se hjemmeside).

Flægene vi har solgt har været af god kvalitet til langt under markedsprisen, hvilket kan lade sig gøre da det er egen label produkter vi har fået produceret i Kina.
Selve fælgene er sammensat af udvalgte typer af aluminium og overflade behandling, som gør at de kvalitetsmæssigt kan måle sig med de bedste på markedet.

Dette gør at vi har kunnet opfylde det markedsbehov der er inden for sporten ved at tilbyde samme kvalitet, men til en markant lavere pris end de fleste af vores konkurrenter.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har ikke gjort noget i markedsføring, da tiden ikke har været der. Selvom der ikke er gjort noget i salg, er der allerede lavet omsætning.

Der er dog en tilhørende facebookside samt en instagram profil, som var meningen skulle bruges til den primære markedsføring, suppleret af SEO.

Omkostninger

Virksomheden har minimale udgifter;
Domæne = 60 DKK / år
Webhosting: 900 DKK / år

Shopsystem

Varelager på 10.800 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Svagheder/udfordringer

Udfordingerne er at vi ikke er de eneste på markedet som tilbyder fælge til motocross / motorcykler. Dette gør at der skal lægges nogen kræfter i markedsføring og salg, men til gengæld vil du stå med et stærkt produkt der udstråler professionalisme hele vejen igennem, samtidig med at det er til en rigtig fornuftig pris for kunden.

Ideel køber

En potentiel køber til virksomheden bør være en der er god til at markedsføre sig på sociale medier samt på SEO delen.
Alternativt en god sælger som tør at sparke nogen døre ind, da man nemt ville kunne distribuere produkterne ud til forhandlere i hele Danmark, samt udlandet.
Kendskab til branchen er ikke nødvendigt, da fælgene kommer samlet fra fabrikken, samtidig med materialerne allerede er testet på markedet og nøje udvalgt for dig.

Opstartshjælp

Jeg hjælper selvfølgelig med overdragelsen og svarer på alle de spørgsmål du måtte have.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1621

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34850

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-03-2022
Udbudspris 19.000 DKK