Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop Soapflow - Sælger sæber formet som blomster

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dropshipping virksomhed med website og super produkt

Soapflow.dk er en dropshipping website der sælger sæber formet som blomster. Sæberne sælges i enten buketter, blomsterkurve eller gavekasser. Vi har en 100% funktionel website, facebook og instagram profil med flot content.
Virksomheden har ikke været markedsført endnu og det er det eneste der mangler for at generere end indtjening. Virksomheden er perfekt til dig der vil have din egen virksomhed og prøve kræfter med markedsføring. Virksomheden sælges pga. Jeg har fået en ledende stilling i en større virksomhed der kræver at jeg ikke har nogle bijob.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har ikke genereret nogen omsætning endnu, da den endnu ikke har været markedsført endnu.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

OBS - Teksten er fra vores website: soapflow.dk

Ønsker du at gøre noget godt for dig selv i form af dit humør, sind eller hud? Så vil det være oplagt at tage et lille kig i vores sortiment indenfor disse eksklusive og smukke sæber. Disse sæber er formet som blomster og ligner det til forveksling. Ud over deres smukke udseende, spreder de også en frisk og let duft i hjemmet. Vores sæber kan købes i mange forskellige farver og størrelser, både som enkelte roser og buketter. Sæberne kan bl.a. bruges som en smuk værtindegave, til dekoration på badeværelset eller som håndsæbe. Størstedelen af vores kunder bruger dog sæberne til et romantisk tiltag til karbadet. Der tilføres blot 1-2 roser i karbadet og de vil hurtigt opløses af det varme vand og give det en smuk farve og duft. Hos soapflow.dk ved vi, at rolige omgivelser er vigtige for vores velvære og sundhed. Tjek derfor vores nedenstående sortiment ud og se om, hvorvidt vi har en smuk buket, som passer til dine behov. Flere af vores buketter kommer i mange forskellige og smukke farve, så du kan sikre dig selv en skøn og velbalanceret atmosfære i dit eget hjem.

Markedsføringskanaler

Shopsystem

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
2.500 DKK
Finansiering løbetid:
2 måneder
Finansiering renter:
0 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1002

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34838

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-03-2022
Udbudspris 5.000 DKK