Webshop - Abonnementsforretning til gravide og nybagte mødre - Årlig omsætning på 720.000 kr.

Tevringevej, Veflinge
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce

Jeg sælger min elskede webshop pga. nye muligheder i min karriere. Jeg har startet dette koncept helt fra bunden og idag er Preggobox en velfungerende webshop med en omsætning på 750.000 kr årligt. Til dette unikke koncept hører en smuk Instagram profil @preggoboxdk med 2000 følgere og høj aktivitet. Til webshop hører et varelager på 180.000 kr. Der er store muligheder for øget salg, med en mindre ændring i konceptet. Jeg har desværre ikke tiden længere til at arbejde på mit livsværk, men jeg hjælper gerne den næste der tager over for mig, da jeg ønsker at dette fantastiske koncept skal overleve. Der er stor efterspørgsel for dette koncept og det brand jeg har opbygget på den korte tid.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Månedlig omsætning ca. 60.000 kr og 720.000 årligt.

Virksomheden generer ikke overskud 2021, men omsætningen er stigende (20%) første kvartal 2022, hvilket formentlig vil give et lille overskud sidst på året.


Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Graviditetsbokse på abonnement - tilpasset kvindens behov/udfordringer i graviditeten. I boksene er indholdet varierende afhængig af kvindens graviditetsmåned, men kan f.eks. indeholde vitaminer, gravid bøger, mave-olie/creme, ansigtspleje og produkter til baby. Preggobox abonnementet er udvidet med 3 Mommybox'e til de tre første måneder af barslen. Dette er en stor succes og der er mulighed for at forlænge abonnnementet yderligere, så salget øges markant. Jeg har desværre ikke tiden til det, men det nye (udvidet) koncept hører med i salget.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Månedlig indkøb af varer 30.000-40.000
Løn lagermedarbejder (fleksjob) 1500 måned.

Shopsystem

Aktiver

Varelager 180.000 kr

Varelager på 180.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1684

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34816

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
21-03-2022
Udbudspris 350.000 DKK