Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med sweatshirts, t-shirts, med stort vækstpotentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Jeg har ærlig talt blot gabt over for meget. Dette er en virksomhed med fantastisk vækst potentiale, hvor der med meget få timer månedligt har været skabt en omsætning på over 600.000,- med et overskud på 195.000,-

Der er kommet ny leverandør, som kan leverer meget mere end blot t-shirts, hoodies og sweatshirts. Der vil fremadrettet være muligheder for en masse andre produkter hos den nuværende leverandør. Vi har et langt mere bæredygtigt approach end konkurrenterne på markedet. Det er det som klart har gjort at vi står i en stærk position på markedet, hvor der er mulighed for en høj vækst, hvis man ønsker at lægge timerne i det.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Overskudsgraden er på 33%

Dækningsgraden er på 60%

Vi har kørt annoncer på Facebook med en cirka ROAS på 6-10 afhængig af kampagner.

Vi kører ligeledes en lille smule Google med ROAS 5.

Det er primært bygget op gennem micro influence.

Overskud før skat: 200.000 DKK

Produktet

Vi sælger hoodies, sweatshirts og t-shirts primært til det yngre segment. Der ligger dog en plan klar for, hvordan det kan eksekveres og skaleres ud over landets grænser. Det er "dropshipping" i form af, at vi indkøber basisvarer, som et trykkeri opbevarer og trykker on demand. Dette er igen gjort med henblik på at rigtig meget tøj går til spilde og vi på denne måde kan sikre os, at vi ikke overproducerer mere end vi sælger.

Markedsføringskanaler

Der er slet ikke brugt tid på SEO eller andet. Nyhedsbreve bruges der heller ikke tid på til trods for der er samlet flere tusinde mails ind.

Omkostninger

Ingen omkostninger udover indkøb af basis varer, hvor du kan indkøbe meget lave mængder.

Shopsystem

Aktiver

Vi har eget kontor i Randers, hvor der sidder ansatte tilknyttet. Her er der også mulighed for at du kan blive sat i gang.

Ideel køber

Den ideelle køber er uden tvivl vedkommende som har god tid til projektet. Gerne en som forstår at benytte de sociale medier og eventuelt lidt digital markedsføring. Ligeledes må du gerne have et flair for tøj design. Hvis man ønsker at bruge minimum 20-25 timer om ugen, er det uden tvivl noget som kan skaleres rigtig meget. Jeg har desværre ikke selv haft tiden til at gå all in i det, da jeg ejer et bureau, MyFutCard.com samt MyEsportsCard.com og andre webshops. Planen var at ansætte mig ud af situationen, men det tager bare for meget af min fokus fra mine veletablerede projekter. Det er træls at gå på kompromis og jeg ved, hvilket vækstpotentiale dette kan have, så derfor er det helt skørt, at der ikke gøres mere ved det.

Opstartshjælp

Der er både mulighed for opkøb eller træde ind som partner i virksomheden.

Jeg er til rådighed på både telefon og mail og vil gerne oplære vedkommende som ønsker at overtage i diverse processer som er nødvendige.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1011

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34728

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
23-02-2022
Udbudspris 300.000 DKK