Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 25.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Dansk økologisk kugledyne webshop - 15.000+ kr. i Omsætning

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Webshop med omsætning og overskud - Eget lager og inkl. leverandør aftale.

Webshoppen er officielt skudt i luften d. 13 december og har omsat for 15.000+ kr. siden den dato. Så man kan vel godt være vældigt tilfreds med resultatet indtil videre. Webshoppen har en overskudsgrad på 25-35% efter alle udgifter er betalt.

Indtil videre er der et overskud på ca. 5.000 kr. og det er derfor en vanvittig godt køb for den der vælger at drive den videre og føre drømmen ud.

Webshoppen blev startet med en drøm om at dække et hul i kugledyne markedet, samt skabe et økologisk alternativ til den traditionelle kugledyne/tyngdedyne. Der er mange konkurrenter på markedet og nogle der er ved at gøre entre. Men vi er kun 2-4 konkurrenter på det økologiske marked.

Jeg sælger webshoppen, da jeg ikke har tiden til at drive denne webshop, pga. drift af andre veletableret webshops og mit markedsførings-bureau, Omniboks.dk, Jeg har stadig stor passion for markedet og den store forskel vi kommer til gøre indenfor danskernes søvn og derfor ked af at sælge denne vækstende webshop.

Webshoppen har et stort potentiale indenfor Facebook Ads og Google Ads.

Der køres pt. Google Shopping Ads og der er et ok annonceafkast på 4-5x

Udover det har vi i en lille tidsperiode prøvet Facebook Ads af, dette viste en ROAS på omkring 10x, men dette blev stoppet pga. mangel på nyt content til annonceringen, det er planen at dette skal startes op igen pga. at der med retargeting og prægning på social medier ville kunne tages en højere pris for kugledynen, samt få en merkant højere ROAS på længere sigt ved brug af splittesting og optimering af annoncerne.


Der har været i kortvarigt stop i annoncering mellem d. 20 Januar og 10 Februar.

Økonomiske nøgletal

Omsætning i webshop = 10k.
Omsætning på DBA = 5k.

Produktomkostninger = 4,5k

Annoncering på Google og Facebook = 3,1k

Andre omkostninger = 1,5k.

Overskud = 4,9k
Overskudsgrad = 32,64%

Regnskab

  • Omsætning:15.000 DKK
  • Ebitda: 4.900 DKK
  • Resultat før skat: 4.900 DKK
  • Balancesum: 4.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Vi sælger en økologisk kugledyne / tyngdedyne. Det er private label og der er en høj dækningsgrad (60-80%) på kugledynerne.

På grund af den høje dækningsgrad er det nemt for dig, som webshopejer at føre webshoppen videre profitabelt uden nogen erfaring indenfor annoncering. Webshoppen kan let køres profitabelt, ved hjælp af en vedligeholdelsesfri Google Smart Shopping Campaign.

Markedsføringskanaler

Vores kunder finder os primært ved brug af en PPC strategi, der primært bruger Google Shopping Ads til at genere salg til webshoppen, denne strategi er let skalerbar og kræver minimal vedligeholdelse ifht. FB ads.

Udover det er vi også repræsenteret organisk på Facebook, Instagram og Google Search.

Dvs. at vi er repræsenteret på:
- Google Shopping Ads. (PPC)
- Google Organisk Search. (SEO)
- Facebook & Instagram (Organisk)

Der er massere mulighed for at udvide med flere push-markedsførings salgskanaler, som Snapchat, Facebook og Instagram.

Omkostninger

Shopify Plan = 189 kr. / Måneden
Shopify Apps = 260 kr. / Måneden

Google Workspace = 40 kr. / Måneden

Totale faste omkostninger pr. måned = 489 kr.

Shopsystem

Varelager på 4.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historieJeg startede webshoppen for at skabe et bæredygtigt og økologisk alternativ til, et søvn forbedringsmiddel der virkede godt for mig selv før jeg fik en kugledyne døjede jeg nemlig tit med søvnløse og urolige nætter. Jeg var træt af at der ikke var et økologisk alternativ til de traditionelle kugledyner / tyngdedyner og gik derfor i tænkeboks sammen med vores producent og vi fik udviklet et produkt der opfyldte alle kravene til at gå ind på det økologiske kugledyne marked.

Markedet

Markedet indenfor kugledyner / tyngdedyner er stort, det rummer mange forskellige aktører og er et konkurrencepræget marked.

Men vi har fundet en ikke så konkurrencepræget niche nemlig økologiske kugledyner. Der er få konkurrenter og derfor et ideelt marked for dig at gøre entre på, med denne webshop.

Svagheder/udfordringer

1,5 - 2 måneders leveringstid på produktet.

Stærke sider

En af vores største styrker er helt klart at vi er et økologisk alternativ, grundet vores økologiske approach og at det er et dyrt produkt vi sælger har vi et højt dækningsbidrag, som gør at webshoppen er let at køre profitabelt, uden bekymringer.

Du kan nemt brande virksomheden og gøre den unik ved brug af vores økologiske approach.

Markedet er i vækst og bliver kun større og større lige pt.

- Økologiske alternativ.
- Højt dækningsbidrag på produktet.
- God branding.
- Marked i vækst.

Ideel køber

Den ideele køber ville være en person med lidt eller meget erfaring indenfor webshop verden eller en helt ny i gamet med blod på tanden og en lyst til at lærer indenfor ecommerce.

Jeg vil ikke sige at det er nødvendigt at du har meget erfaring indenfor verden eftersom at du i starten bare kan bruge Google Smart Shopping, som den primære salgskanal og bruge et marketings bureau til at håndtere din marketings indsats længere henne ad vejen.

Du kan let drive webshoppen, på hobbybasis og i din fritid, som en extra indkomst eller tage den til nye højder og gå fuldtid ved at skalere marketingsbudgetterne op.

Opstartshjælp

Jeg kan frit kontaktes efter købet i 30 dage til evt. hjælp i driften af webshoppen og sparring.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1606

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34705

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-02-2022
Udbudspris 25.000 DKK