Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Printway.dk | Bykort plakater med unikt design | Dropshipping | Omsætning: 140.000 DKK

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Webshop med en skalerbar forretningsmodel

Printway.dk er en online webshop, med salg af minimalistiske og stilrene bykort plakater, i et design der adskiller sig fra konkurrenternes.

Plakatshop med dropshipping aftale hos dansk trykkeri og omsætning. En unik mulighed for dig, som ønsker at kunne drive en stabil forretning, uanset hvor i verden du er. Med denne webshop, har du et fuldt udviklet system, som ingen begrænsninger sætter for fremtiden.

Vi har arbejdet på et professionelt brand, plakat design og custom hjemmeside udarbejdet af en professionel dansk designer. 
Hjemmesiden er designet fra bunden og sat op med Elementor i Wordpress. Systemet er utroligt nemt at håndtere, og kræver ikke udviklingskompetencer, samt vi hjælper gerne køber i gang.

Sælg 176 forskellige bykort plakater i fem udvalgte farver og to forskellige designs. 
Der medfølger en custom udviklet plakat generator, således du nemt og hurtigt kan udvide til nye danske byer. Der er 1400+ byer i Danmark, så potentialet er enormt. De seneste måneder, er alle vores salg kommet gennem organisk trafik. Derfor er mulighederne store, såfremt man opsætter flere byer.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Omsætning: 140.000 DKK (siden juni 2021) 

Udgifter (marketing & produktion): 88.000 DKK

Moms: 18.000 DKK


Overskud: 34.000 DKK 

Overskudsgrad: 24%

Overskud før skat: 34.000 DKK

Produktet

Produktet er plakater der hylder danske byer med et unikt design af bykortet. Plakaterne følger alle sammen vores brand og er designet i 5 nøje udvalgte farvenuancer samt to forskellige designs, som er egnet godt til print og trykfiler. 
Vi har fornyligt tilføjet stjernetegn plakater til shoppen, som også har solgt ganske fint, uden brug af marketing.

Markedsføringskanaler

Salg er primært kommet gennem PPC ads på Facebook og Google. Dertil er den seneste del af omsætningen kommet organisk, da vi ikke har haft aktive annoncer kørende. 
Vi har også et nyhedsbrev med 300+ subscribers (Mailchimp).

Omkostninger

Der er udelukkende faste omkostninger til hosting af domæne.

Shopsystem

Virksomhedens historie

Printway.dk blev startet af 3 gutter i 20'erne fra Odense. Alle med erfaring indenfor design, webshop-udvikling og markedsføring.

En af os kom med idéen om Printway, da han ikke kunne finde nogen bykort plater, som designmæssigt set passede ind i hans hjem. Der var mangel på bykort plakater som havde et stilrent og minimalistisk design. Vi startede derfor Printway med en drøm om at have alle byer i Danmark på hjemmesiden. Derfor udviklede vi også en generator, der automatiserede muligheden for at gemme og uploade vores bykort plakat designs på vores webshop hurtigere og nemmere.

Der er også 1.400+ byer i Danmark og vi får jævnligt organiske salg fra folk som direkte søger efter deres bynavn samt bykort plakat. Derfor er muligheden enorm for at opnå organisk vækst, da vi på nuværende stund kun har 176 bykort plakater på hjemmesiden. Generatoren er dog klar til at lave de resterende 1.200 ;-)

Markedet

Markedet for Print-on-Demand er enormt I Danmark. Folk flytter konstant og ønsker fornyelse i deres hjem. Det smarte ved Printway er at vores plakater repræsenterer byer eller steder, som folk bor i, har boet ved eller ønsker at være. Derfor er det oplagt for folk som flytter, at købe en plakat igennem Printway som repræsenterer det sted de er flyttet fra eller flyttet til. Skalerbarheden er enorm, da alt kan automatiseres og der kan tilføjes over 1.400 byer til shoppen.

Stærke sider

✅ Dropshipping (arbejd 100% fra computeren)
✅ Professionelt designet brand 

✅ Unikt udviklet hjemmeside
✅ Custom udviklet plakat generator (værdi i udviklingstimer: 50.000 DKK) 

✅ Stærk omsætning og overskudsgrad

Vision

Største forhandler af bykort plakater i Danmark og senere hen resten af Norden.

Plakaterne trykkes og afsendes automatisk til dine kunder. 

Udvid byplakat sortimentet til alle 1400 danske byer (det har ingen andre shops). 
Det vil garantere en stigende organisk omsætning. 

Mulighed for udvidelse til andre lande (f.eks. Norge, Sverige eller et helt tredje land).

Ideel køber

Har du en drøm om iværksætteri og ønsker at generere en stabil indkomst, imens al forsendelse af varer klarer sig selv? Start ud med Printway.dk, en professionel shop med et stabilt fundament, hvor mulighederne er uendelige.

Opstartshjælp

Vi hjælper gerne køberen i gang efter overtagelse af shoppen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1881

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34653

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-02-2022
Udbudspris 50.000 DKK