Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 750.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med salg af dæk & fælge - Dropship - Omsætning: 2.800.000 - Årlig løn før skat: 200.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Webshop med kæmpe potentiale sælges helt eller delvist

Køreklar webshop med etablerede leverandører og med salg til både B2C og B2B salg står klar til at indfri et kæmpe potentiale. Webshoppen er startet i 2019 og der er investeret kraftigt i SEO og Ad Words.

Kendskabet er højt og omsætningen er stærkt stigende, hvor vi skal til at byde eksisterende kunder tilbage med genkøb. Butikken og vores service får top karakter på Trustpilot.

Der søges en ny ejer eller partner med kompetencer inden for SoMe samt salg og markedsføring, som kan indløse et kæmpe potentiel i Skandinavien.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Au2wheels er en volumenforretning med marginer fra 10 - 30%.
Der er styr på det danske marked, men der er et yderligere potentiale i B2B markedet samt Norge, som let kunne indtages og fordoble eller triple omsætningen.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Au2wheels.dk er Danmarks bedste online shop inden for dæk og fælge. Au2wheels det sikre og trygge valg, i en branche, der ikke altid lever op til sit bedste. Scoring på Trustpilot er i top og alle certifikater og godkendelser er på plads.

Der tilbydes et bredt udvalg af alufælge, stålfælge og dæk i udvalgte mærker, til meget billige priser. Alle fælge, dæk samt komplethjul (fælge med dæk) er nemme at finde via den super nemme søgefunktion.

Markedsføringskanaler

Au2wheels.dk er synlig på FB med shop samt Google Ads og Display annoncering.

Der kan optimeres fortsat på SEO og linkbuilding samt yderligere via Adwords. Vi mangler kompetencer på denne front og derfor søges også partner, som kan varetage Salg & Markedsføring på SoMe kanalerne på daglig bais.

Omkostninger

Omkostningerne er minimale og den overvejende del går til markedsføring.

Aktiver

Der er opsat leverandør og indkøbsaftaler, selve webshopp og diverse domæner til international ekspansion

Ideel køber

Vi leder efter en partner eller ejer, der kan indfri et kæmpe potentiale. Markedet er gigantisk og med en start i 2019, er vi kun lige begyndt.

Kompentercer inden for On line markedsføring og salg er optimalt. Ordremodtagelse samt rådgivning omkring køb af dæk og fælge er på plads og det endda med flotte anmeldelser på Trustpilot.

Opstartshjælp

Vælger du at overtage hele virksomheden tilbydes grundig oplæring og dokumentation i udveksling af FTP filer, daglige opdateringer af katalog, priser og lager beholdning mm.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
50.000 DKK
Finansiering løbetid:
96 måneder
Finansiering renter:
5 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3571

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34624

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-01-2022
Udbudspris 750.000 DKK