Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 15.000 DKK

Søg lignende virksomheder

byPlayart.dk - Plakatshop sælges - Alle plakater er eget design

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
100% Automatiseret

Plakat webshop (byplayart.dk) sælges da tiden ikke er til at pleje/drive og markedsføre den, og faktisk nærmest aldrig har været der i hele shoppens levetid. Den har eksisteret siden 2019, og alle plakater er af eget design. Alle designfiler til alle plakater vil naturligvis medfølge, samt rettigheder hertil.

Der er opsat en dropshipping aftale med et trykkeri (Printful) som sørger for at pakke og sende til kunden. Alt dette foregår 100% automatisk. Shoppen er kørende på WordPress/WooCommerce

De første 1.5 år solgte shoppen ikke færdigtrykte plakater, men derimod "print-selv" plakater. Desværre er der ikke statistik på antal solgte design dengang. Siden da er der så blev koblet dropshipping aftale på så kunden nu har mulighed for at bestille færdiglavede plakater i flere forskellige størrelser. Det blev koblet på i første kvartal af 2020, hvorfor salgsstatistik også kun er vedr dette.

Når en plakat sælges er der en profit på ca 60-70% af prisen, da Dropshipping partner selvfølgelig tager et cut for at printe/pakke/sende til kunden.

Kort sagt, har webshoppen ikke omsat for særlig meget, hvilket primært skyldes at den aldrig har været markedsført eller gjort det helt vilde SEO mæssigt, ligeledes er der heller aldrig blevet ført annoncer, hvilket naturligvis også betyder der ikke er meget traffik på sitet (Desværre har jeg ikke statistik herpå, da Google Analytics aldrig er blevet opsat grundet tidsmangel)

Omsætning til dags dato:
6183,- DKK

Instagram:
2278 følgere

Facebook
514 mennesker synes godt om / følgere

Nyhedsbrev:
38 subscribers

Dette er en god mulighed for dig som har tiden og lysten til at vækste en plakat webshop med over 100 forskellige plakater hvor der er god mulighed for vækst og indtjening hvis passionen og tiden er der.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Omsætning til dags dato:
6183,- DKK

Dækningsgrad / Overskudsgrad
Når en plakat sælges er dækningsgrad ca 60-65%

Overskud før skat: 6.138 DKK

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Årlig hosting på ca 150,- DKK

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1706

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34587

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-01-2022
Udbudspris 15.000 DKK