Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Netuglen.com - Webshop med fuldt opdateret og brugervenlig profil - Omsætning 2021: 570.000 kr. - Overskud: 80.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
veldrevet webshop siden 2006

Netuglen.com sælger rygsække, rejsetasker, computertasker, skoletasker, penalhuse, tegneartikler samt tilbehør fra flere kendte brands. Webshoppen er stiftet i 2006 af den forværende ejer, nuværende ejer ønsker at sælge for at kunne fokusere på andre dele af sine forretninger.

Webshoppen er kendt for sine kvalitetsbrands; bl.a. følgende mærker:
Eastpak, Lego, Ergobag, Satch, Herschel, Faber Castell, Beckmann.

Webshoppen var i øvrigt den første butik i Danmark, som begyndte at føre mærket Ergobag/Satch, som idag er blandt de bedst sælgende skoletaskebrands i DK.

stort potentiale ved sammenlægning med anden webshop/butik for både mersalg og indtjening! eller investering i online markedsføring.

nuværende ejer bruger ca 1 time dagligt på at svare mails og sende tasker.

Økonomiske nøgletal

seneste år (2021) var omsætning på 570.000 årligt.
(2020: 590.000) (2019: 436.000)
Dækningsbidrag 221.000
resultat før skat 80.000

Regnskab

  • Omsætning:570.000 DKK
  • Ebitda: 221.000 DKK
  • Resultat før skat: 80.000 DKK
  • Balancesum: 98.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Hos Netuglen.com finder du et stort udvalg i mærkevarer indenfor computertasker, rygsække, skoletasker, skuldertasker og penalhuse med mere. Vi sætter en ære i at give en god, og ærlig service.

Høj kvalitet og bæredygtighed
Vi har tilladt os at nøje udvælge og kun føre de produkter, som er af allerhøjeste kvalitet. Dermed sikrer vi et produkt, som holder i mange år, og ovenikøbet er størstedelen af vores produkter produceret miljøvenligt og bæredygtigt. Udover dette så er alle vores tasker produceret med høj fokus på ergonomi og god funktionalitet.

Vi tror på at det er idag vi skal handle på, at give vore børn en grønnere fremtid, og bl.a derfor er vi et CO2-neutralt website, så vi nu engagerer os i at opføre vedvarende energikilder og CO2-reducerende projekter globalt. Vi benytter kun bæredygtige pakkematerialer, og tænker i det hele taget på miljøet i vores arbejdsgang.

Vi sælger fra eget lager og sender samme dag, hvis ordrer er modtaget inden kl 12.

Markedsføringskanaler

al salg foregår via webshop. trafikken kommer fra organiske søgninger. der bruges kun et lille beløb til annoncering på Blackfriday og ved skolestart.

Omkostninger

husleje: 29.000
revisor: 30.000
forsikringer: 8.000
telefon: 3.000
internet og webhotel: 15.000
e-mærket, mm: 30.000

Aktiver

webshoppen har lager på ca 65 kvm hvilket er passende for nuværende.

Varelager på 250.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Jeg købte Netuglen i 2019, fra den tidligere ejer der startede den i 2006 som en del af en fysisk butik (boghandel) da denne blev solgt i '19 blev webshoppen skilt fra og solgt. grunden til jeg købte var for at have en lille forretning med min kæreste ved siden af mit øvrige arbejde, men må konstatere at vi ikke har tiden, slet ikke til at udvikle på det potentiale der ligger i webshoppen.

Markedet

markedet for skoletasker må anses som meget stabilt - enda med den fordel at vi oplever kunder netop priortere ergonomi og bæredygtighed, som vi netop også har fokus på. derudover ses en hurtigere udskiftning af tasker end tidligere generationer har haft.

Stærke sider

Der ses naturligvis en øget handel online - også for skoletasker.
Netuglen har en høj grad af troværdighed og Webshoppen er ratet meget højt af sine kunder – 4,9 på Trustpilot og 10/10 på Emærket.

Ideel køber

Alle vil kunne købe Netuglen, enten fordi man vil drive den videre som den er, eller fordi man vil vækste den.
Der vil også være gode driftsmæssige fordele i sammenlægning med eksisterende webshop der handler med målgruppen i forvejen- dels for at spare lager o.s.v. men også for krydssalg/markedsføring.

Opstartshjælp

Oplæring og support efterfølgende aftales mere præcist ved overtagelse, men har naturligvis fokus på at stå til rådighed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1887

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34585

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
17-01-2022
Udbudspris 180.000 DKK