Nemkajak.com - Køreklar webshop med salg af oppustelige kajakker.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce

Lige NU er tidspunktet at have en webshop som sælger havkajakker. Under corona har flere og flere danskere holdt deres ferier i Danmark, og hvad er bedre end en dejlig dansk strand? Selvfølgelig at have sin egen Nemkajak med sig, og det kan være DIG, der leverer dem.
Webshoppen skal udvides med yderligere produkter, flere varianter af kajakker både oppustelige og ikke, sikkerhedsudstyr, og evt. paddleboards, som virkelig er populære i øjeblikket. Og så har du en rigtig fornuftig forrentning ved hånden. Potentialet er stort.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har endnu ikke haft aktiv annoncering, så den kun haft en omsætning på ca 10.000 kr. ALT er sat op, så ved en overtagelse er webshoppen klar til at modtage ordre fra dag et!

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Jeg kan sætte køber op med en leverandør der har nogle af de ovenstående produkter.
Pt. Er der kun det ene produkt, som er udnævnt til "den bedste allround oppustelig kajak" af Marinesalg.dk og "bedste billige oppustelig kajak" af testmagasinet.dk - links forneden.
https://testmagasinet.dk/diverse/oppustelig-havkajak.html
https://www.marinesalg.dk/oppustelig-kajak/

Markedsføringskanaler

Som sagt er der ikke blevet annonceret endnu, udover et facebookopslag på min private Facebook. Det kan køber selvfølgelig lave om på. Her er trafikken på siden indtil videre.
3500 visninger på siden.

Omkostninger

189 kr pr. måned til Shopify abonnement.
Køber skal have et lager, som selvfølgelig også vil have månedlige omkostninger. Jeg kan sætte køber op med en lagerplads i Måløv, hvis nødvendigt.

Shopsystem

Aktiver

200 stk Wavez oppustelige kajakker til en værdi af 150.000 kr.

Inventar på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Som beskrevet foroven så er markedet kun stigende, især under corona. Der er ikke nogen "store spillere" som sidder på al volumen, så det er langt nemmere for nystartede virksomheder at komme frem.

Svagheder/udfordringer

Det kan være en dyr virksomhed at drive, da man skal have eget varelager, og det er varer, som i detailhandlen, er i den dyre ende. Der følger noget risiko med når man skal købe til eget lager, så det skal køber være klar på. Salg vil også primært ligge i forår -og sommermånederne, som godt kan være en udfordring.

Stærke sider

God kvalitet og et billigt produkt. En oplagt mulighed for at ekspandere med flere kvalitetsprodukter. Køreklar mangler bare effektiv annoncering. Godt domæne.

Opstartshjælp

Sætter gerne køber op med leverandør, så køber nemt kan ekspandere med flere produkter.
Evt. Lagerplads i Måløv.
Gennemgang af Shopify, hvis nødvendigt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1721

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
34577

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-01-2022
Udbudspris 90.000 DKK