Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 19.500 DKK

Søg lignende virksomheder

Plakatt.dk - Shopify webshop med plakater

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Super flot plakat webshop sælges pga stress. Jeg håber derfor at andre kan køre den videre. Shoppen har ikke haft salg endnu og har levet online siden november 2021. Shoppen kræver nok mere end hvad mine kompetancer dækker, da jeg ikke er så god til facebook og adwords.

Alle plakater er lavet selv via købte illustationer, som så er rettet til og ændret lidt i. Du har alle skabeloner med som jeg har brugt, samt alle filer til plakaterne som allerede ligger derinde.

Lige nu virker det sådan at, kommer der en bestilling ind, så sender jeg ordre videre til et trykkeri som så printer den ud og sender den for mig. Den aftale kan du køre videre på eller du kan få en printer hjem til. Valget er dit.

Der er opsat Partner Ads, hvor alle banner størrelse er lavet. Det følger også med i handlen. Flere større mediehuse har allerede bannere kørerende til shoppen.

Facebook side + instagram følger med.

Derudover følger vores svenske domæne også med i prisen.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der har ikke været salg på siden endnu, da jeg ikke har haft tid til at sætte mig ind i markedsføring for siden. Så lige nu har jeg kun haft en del udgifter til siden.

Overskud før skat: 0 DKK

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Koster omkring 180,- kroner om måneden til shopify.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1898

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34532

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
05-01-2022
Udbudspris 19.500 DKK