Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 8.500 DKK

Søg lignende virksomheder

Massagepistol med dropshipping leverandør i EU | 100% køreklar webshop | Boostaway.dk

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Kom i gang med det samme! Produkt med god avance og leverandør med både mulighed for dropshipping og indkøb af lager.

Boostaway.dk er en webshop, der sælger den populære massagepistol. Webshoppen er sat op til at blive kørt med dropshipping (da jeg selv havde tænkt mig at gøre det), men der er også gode muligheder for at købe et lager hjem af leverandøren. Dropshipping vil sige, at man sender sit produkt direkte fra leverandøren til kunden. Man er dermed ikke selv lagerførende og bærer minimal finansiel risiko. Hvis man hellere selv vil have lager, er der også god mulighed for at købe et lager hjem fra leverandøren. I forbindelse med et større indkøb af produktet, vil det også være muligt at få branded produktet.

Leverandøren har lager i flere lande i EU, men sender hovedsageligt fra Polen, hvor der er en hurtig leveringstid på 2-5 dage. Boostaway varianten adskiller sig fra de andre massagepistoler på markedet, da den er af ekstrem høj kvalitet og har en innovativ teknologi (støjreducerende, automatisk tilpasning af stød, meget modstandsdygtig mm.)

Webshoppen er professionelt designet og udviklet med et premium Shopify tema. Der er tænkt på hver mindste detalje, og det kan mærkes i form af den brandede fornemmelse, som går igen på hele webshoppen. Shopify som webshoppen er hosted i er et ekstremt brugervenligt system at navigere rundt i, og jeg giver naturligvis en gennemgang af systemet ved en overdragelse.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Produktet har en avance på 50% efter alle omkostninger. Der er dermed rigeligt at give af ift. markedsføring. Prisen kan naturligvis også op- eller nedjusteres af den fremtidige ejer, som ønsket.

Produktet

Produktet der sælges i webshoppen, er den populære massagepistol. Massagepistolen bruges af sports og fitness folk til at restituere hurtigere efter deres træning eller til opvarmning af musklerne. Produktet er i meget høj kvalitet og er enormt modstandsdygtig i modsætning til mange af de konkurrenter, der er på markedet. Se eventuelt hjemmesiden for mere info om produktet.

Med produktet følger:
- 6 forskellige massagehoveder, som der nemt kan skiftes mellem (se eventuelt billedet på hjemmesiden for at se de forskellige hoveder).
- Et rejseetui
- Brugsanvisning
- Oplader

Massagepistolen er trådløs og har en meget lang batteritid på 5 timer.

Markedsføringskanaler

SEO (search engine optimization)
Der er lavet en smule SEO arbejde på siden, men jo mere trafik der kommer jo højere kommer siden til at rangere på Google.

Markedsføringsplaner
Tanken med at starte webshoppen var, at den hovedsageligt skulle annonceres på sociale medier, som Facebook, Instagram og TikTok, da det primært er de kanaler som jeg arbejder med. Der er dog også gode muligheder i Google ads og brug af influencers.

Email marketing
Der er endnu ikke opsat nogle email flows, men det kan nemt integreres med webshoppen inden overtagelsen.

Omkostninger

- Domæne hosting: omkring 200 kr pr år. (dette er forudbetalt for de næste 12 måneder)

- Shopify webshop hosting: $29 dollars pr måned (gratis i resten af jan/feb)

- Markedsføring: Markedsføringsomkostningen er hvad man gør den til. Jeg havde selv planer om at primært markedsføre produktet gennem Facebook & Instagram annoncering, men der er også gode muligheder i at bruge Google ads, TikTok, influencers osv.

- Der er ingen omkostninger forbundet med at være tilkoblet til leverandøren. Man betaler først for en ordre, når man selv har fået en ordre.

Shopsystem

Opstartshjælp

Jeg er til rådighed, som det ønskes af den fremtidige ejer i opstartperioden. Det vil primært blive over telefon, mail eller online møder, hvor jeg vil være til rådighed. Inden overdragelse, forestiller jeg mig også, at vi tager et online møde, hvor vi sammen kan gennemgå Shopify og de diverse systemer, for at skabe det bedste afsæt for at komme godt i gang med projektet hurtigst muligt.

Hvis der er nogle spørgsmål, er man mere end velkommen til at kontakte mig!

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1109

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34520

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-01-2022
Udbudspris 8.500 DKK