Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 7.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Dropshipping shop med salg af plakater

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Unik webshop med salg af plakater med dansk leverandør

Dropshipping koncept med salg af plakater med potentiale. Shoppen lavet i samarbejde grafiske designere som har arbejdet på plakaterne. Lige nu er der omkring 100 plakater på shoppen hvilket nemt og billigt kan udvides til mange flere. Shoppen har fokus på plakater som kan indgå i Danske hjem og skandinaviske hjem hvorfor shoppen også kan udvides til ande lande i norden. Dette er en komplet løsning hvor man hovedsageligt skal stå markedsføring da man sender via dropshipping. Derfor behøver man heller ikke binde penge i varerlager og maskiner til printning af plakterne.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Færdig shop med en komplet løsning til dig som har en drøm om, at arbejde med e-handel. Her får du muligheden for at starte en shop fra bunden uden store omkostninger til andet markedsføring. Man betaler leverandør for printning og forsendelse af plakaterne når man har modtaget en ordre .

Priserne på shoppen kan ændres dog er blot udgangspunkt i standardpriser hvor avancen stadigvæk forbliver rigtig god. Man kan samtidig ændre størrelserne på plakaterne og dermed hæve prisen. Det vil resultere i en endnu højre og ordreværdi og ligeledes hvis man laver bundles. Mange folk køber også mere en 1 plakat og derfor vil ordreværdien også stige.

Produktet

Forskellige plakater som kan indgå i skandinaviske hjem. Man kan uden problemer udvide sortimentet efter egne ønsker til en super billig pris.

Markedsføringskanaler

Organisk trafik via sociale medier er altid godt. Post reglmæssigt dog med god kvalitet. Her vil der anbefales at bruge Facebook & Instagram og eventuelt apps til at planlægge post.

E-Mail marketing - Indsamling af e-mails igennem sociale medier, annoncering samt Webshoppen.

Betalt annoncering via sociale medier : Facebook & instagram. Hvis man ikke selv har styr på dette, så få fat på en der har styr på det. Det vil i sidste ende sparer dig en penge samt tid så du kan få skaleret shoppen.
S
SEO: Man kan også arbejde med SEO - det vil dog tage lidt længere tid før man ser resultater af dette.

Omkostninger

Domæne account = mellem 150-200 kr. om året - er blevet betalt...

Shopify = 29 USD om måneden.

Shopsystem

Opstartshjælp

Jeg sidder klar til at besvare spørgsmål hvis man er i tvivl omkring noget og hvis man har brug for hjælp.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1576

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
34405

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-11-2021
Udbudspris 7.000 DKK