Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 6.500 DKK

Søg lignende virksomheder

Salg af innovative lamper via dropshipping koncept

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dropshipping webshop med salg af pæne og innovative lamper

Ønsker du at have muligheden for at starte en rigtig virksomhed med potentiale til at blive en af de førende forhandlere af moderne lamper i skandinavien. Webshoppen bygget op omkring et dropshipping koncept som betyder, at du ikke behøver have et varerlager men derimod sælger varer som mellemmand gennem en leverandør i Europa eller direkte fra Kina hvor leveringstiden er på mellem 3-7 dage. Lamperne som sælges på siden har en rigtig god avance på mere end dobbelte, så man kan virkelig lave en god forretning hvis man har styr på sin markedsføring. En avance der er så høj er heller ikke noget man ser normalt når man arbejder indenfor dropshipping. Avancen kan dog samtidig forbedres, hvis man vælger at købe varer hjem og selv sende dem. (En klar anbefaling at gøre efter lidt tid, som man selv har mere kontrol. Ønsker man ikke selv at pakke kan man tage fat i en 3PL og outsource denne del).

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Shoppen er helt ny uden omsætning hvor man får en komplet løsning som man kan gå i gang med. Da avancen er høj og prisen på varerne ligeledes, så betyder det at man nødvendigvis ikke behøver have utrolig mange ordrer i løbet af en måned før man har lavet en god forreting hvilket er en klar fordel.

Produktet

NordicMe er stolt forhandler af moderne lamper som ikke blot er lamper. Lamper som indgår direkte i indretningen, som et hvilket som helts andet møbel, dog med nogle helt unikke funktioner som; indbygget højtaler, trådløs opladning. Lamperne har en høj avance hvilket gør det attraktivt i forhold til annoncering da du kan tillade dig at flere penge på at få en kunde ind, samtidig med at du stadig gør en god forretning og fastholder en god avance.

Markedsføringskanaler

Organisk trafik via sociale medier er altid godt. Post reglmæssigt dog med god kvalitet. Her vil der anbefales at bruge Facebook & Instagram og eventuelt apps til at planlægge post.

Betalt annoncering via sociale medier : Facebook & instagram. Hvis man ikke selv har styr på dette, så få fat på en der har styr på det. Det vil i sidste ende sparer dig en masse tid og penge.

E-Mail marketing - Kræver ligesom SEO at man bruger tid på det.
Dog en god ide at få samlet e-mails sammen igennem sociale medier, annoncering samt Webshoppen.

SMS marketing. I samarbejde med e-mail marketing kan der laves en masse penge på SMS som er en rigtig effektiv salgskanal.

Affiliate marketing / influencer marketing. Rigtig effektive kanaler hvis man får lavet samarbejder med de rigtige influencer. Dette er ofte kanaler som kan være rigtige profitable og effektive.

Omkostninger

Domæne account = mellem 150-200 kr. om året ( der er blevet betalt for det første år )

Shopify = 29 USD om måneden.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2239

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
34379

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-11-2021
Udbudspris 6.500 DKK