Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 11.750 DKK

Søg lignende virksomheder

Dropshipping webshop med potentiale - dansk leverandør med gode fragt

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dansk webshop med dropshipping koncept. Salg af børneprodukter af høj kvalitet.

Har du en drøm at arbejde med e-handel. Så har du her muligheden for at starte en rigtig virksomhed med potentiale til at blive en af de førende forhandlere af børneprodukter i skandinavien. Webshoppen bygget op omkring et dropshipping koncept som betyder, at du ikke behøver have et varerlager men derimod sælger varer som mellemmand gennem en dansk leverandør med god leveringstid (1-3 dage). Grundet man ikke binder en masse penge til varerlager så betyder det at man ikke nødvendigvis har brug en stor pengetank for at kunne bygge en god forretning. Udover dette, så er avancen på størstedelen af sortimentet på 100% hvilket ikke ses ofte når arbejder med dropshipping.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Dette er en helt ny shop uden omsætning men dog et rigtig stort potentiale som kan udnyttes hvis man arbejder hårdt og bruger tid på shoppen.

Produktet

Kiddilo forhandler kvalitetsprodukter fra anerkendte brands. Produkter af høj kvalitet og pæne designs. En stor del af de brands som vi har på siden har fokus på miljøet og bæredygtighed, hvilket er en god USP. Man skal ikke bekymre sig om produkternes kvalitet eller holdbarhed og man slipper derfor for negative tilbagemeldninger fra kunder - færre returneringer.

Avancen er på 100 %

Eksempel:
Produkt koster 500,00 kr. hos leverandør
Til salg for 1000,00 kr. på hjemmesiden.

Dette betyder at man ikke nødvendigvis behøver at have utrolig mange salg på en måned før man kan lave en god og sund forretning med disse produkter.

Markedsføringskanaler

Organisk trafik via sociale medier er altid godt. Post reglmæssigt dog med god kvalitet. Her vil der anbefales at bruge Facebook & Instagram og eventuelt apps til at planlægge post.

Youtube kan også benyttes til at få organisk trafik - kræver dog at man også laver en videoer og bruger noget tid på at bygge det op.

Betalt annoncering via sociale medier : Facebook & instagram. Hvis man ikke selv har styr på dette, så få fat på en der har styr på det. Det vil i sidste ende sparer dig en masse tid og penge.

Google annoncering. Her skal man også fat på en, hvis man ikke selv har styr på det.

SEO - Langtidssigtet men det er det hele værd. Kræver dog at man bruger tid på det.

E-Mail marketing - Kræver ligesom SEO at man bruger tid på det.
Dog en god ide at få samlet e-mails sammen igennem sociale medier, annoncering samt Webshoppen.

SMS marketing. I samarbejde med e-mail marketing kan der laves en masse penge på SMS som er en rigtig effektiv salgskanal.

Omkostninger

Domæne account = mellem 150-200 kr. om året ( er blevet betalt for første år )

Shopify = 29 USD om måneden.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2342

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34349

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-11-2021
Udbudspris 11.750 DKK