Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Blomstrende webshop med mange ordre og stort b2b potentiale søger større kræfter. - Resultat efter skat: 160.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Kan du løbe stærkt? Servicere kunder og arbejde kreativt med dine hænder? så har du nu muligheden for at overtage en succes og gøre den endu mere succesfuld.

Vores webshop med unikke varer er vokset sig så stor, at den nu mangler ny drivkraft med erfaring fra større drift.
Potentialet er STORT og mulighederne mange. Er du kreativ anlagt, god med dine hænder og har du det der skal til, for at servicere de ca. 50.000 besøgende der hver måned suser forbi shoppen for at handle?. Kan du fastholde dem - og skabe et salg? Så er du godt på vej! Vi har foruden Webshoppen banet et solidt grundlag for en stor b2b kontaktflade, som først lige er begyndt at tage fat.

Økonomiske nøgletal

CVR-nummer er overtaget i december 2020, hvorfor regnskab for 2019 ikke kan tilknyttes virksomheden.

Webshoppen/virksomheden er forholdsvis ny, hvorfor der endnu kun er lavet 1 halvårsregnskab med et overskud på 160.000 efter skat.

År til dato har omsætningen lagt på ca. 1.200.000 + moms og forventer at lande på ca 1.520.000 + moms det første år.For oprigtig interesserede fremsendes gerne yderligere data/regnskab for 2020/2021.

Produktet

Vi skaber evighedsblomster og unika-dekorationer på nye måder. Vi bryder med normen og har for alvor i 2021 sat gang i tankerne omkring farvesammensætning og indretning af det moderne hjem. Vi er banebrydende og innovative i vores egen produktserie som vi skaber med vores hænder. Alle vores egne produkter er unikke, og vi er efterhånden blvet et kendt brand på markedet.
Vores buketter sælges via egen shop samt b2b.

Markedsføringskanaler

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden er i dag beliggende i et godt lokale med mulighed for at vokse. Der kan drives webshop samt showroom fra adressen. - Dog er virksomheden flytbar.

Varelager på 250.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1078

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34263

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
11-10-2021
Udbudspris 250.000 DKK