Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop med pro- kvalitetsgamerudstyr til alle gamere

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Det er ingen hemmelighed at e-sport og gaming er en blomstrende branche. Flere og flere unge samt voksne bruger mere til foran computeren alene eller sammen med vennerne. Gamebooster har en vision om at udbyde gamerudstyr til alle, uanset om du er -sportsudøver eller bare spiller i din fritid. Derfor har gamebooster valgt at samle alt gamerudstyr i en Webshop med henblik på kvalitet, pris og design.

Webshoppen er bygget fra bunden af i samarbejde med et professionelt bureau med mange års erfaring. Alt er sat op for dig og klar til at blive drevet!

Så er du klar til at drive en Webshop med leverandøraftale, unikt design og et kæmpe potential, så er gamebooster det helt rette for dig. Overtag webshoppen allerede i dag og kom et step tættere på at blive det nye inden for gaming!

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er nyopstartet og derfor ingen økonomiske nøgletal endnu, men den besidder et kæmpe potentiale og en garanti for en profitabel forretning med de rette salgsteknikker.

Produktet

Der udbydes stort set alt gaming udstyr lige fra gamerstole til gamermus. Alle produkter er af høj kvalitet og med fokus på design samt pris. Der er en fast leverandøraftale koblet sammen med webshoppen, så alle produkter kan frit bestilles hjem til lager.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Den eneste omkostning forbundet med webshoppen er et månedligt Shopify abonnement på 187 kr.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1633

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
34261

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
10-10-2021
Udbudspris 10.000 DKK