Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 800.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Etableret e-mærket webshop, salg af speciallavede LED neon skilte - Overskud før skat: 250.000 DKK (6mdr)

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Lager i Danmark, 4,6/5 på trustpilot, god omsætning og profit, høj ordre værdi (3000+ kr)

Her får du simpelthen en kørende millionforretning der sælger speciallavede LED Neon skilte. Med 4,6/5 stjerner på Trustpilot fra 60 anmeldelser, glade kunder, super gode levrandør aftaler, kunde support team, lagermedarbejdere mm. Vanvittigt vækstpotentiale internationalt (kun DK brand indtil nu), lager i DK, klar til at gå internationalt og skalere til dobbelt cifret million omsætning. Kunder såsom Google, Wolt, Hungry, Tivoli friheden, Smukfest, Aros, Copenhill, ARCH cph og mange flere. Tidligere sammenarbejder med et par store danske influencers.

Økonomiske nøgletal

Vi startede brandet i April 2021, og har til dags dato (8 Oktober) omsat for 1,300,000 KR (incl moms). Over de 6 måneder vi har kørt er det altså i gennemsnit 220,000kr/måned i omsætning. Vores profit er i gennemsnit 22%. ROAS på facebook og instagram er 7.6

Regnskab

  • Omsætning:1.300.000 DKK
  • Ebitda: 260.000 DKK
  • Resultat før skat: 290.000 DKK
  • Balancesum: 45.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Vi sælger speciallavede LED neon skilte til restauranter, butikker, cafeer, streetfood bode, virksomheder mm. LED neon ligner traditionel neon med er væsentligt billigere, bruger mindre strøm og er meget mere holdbart. Vi kører lead ads på sociale medier og folk kontakter os så med deres ønsker, vores designer laver derefter digitale mockups af kundens ønskede design og når det er godkendt betaler kunden og skiltet bliver sat i produktion. Hele backend er ret kompliceret for dette brand da hver ordre er speciallavet, men vi har super gode systemer sat op nu så det hele bare spiller perfekt. Produktionstiden for hvert skilt er 2-3 uger, dog tilbyder vi også vores kunder fremskyndet produktion som kun tager 10 dage imod ekstra betaling. Kunderne har ingen problemer med at vente de 2-3 uger da det for det første giver mening grundet produktets speciallavede natur, men også fordi de altid er informeret om det på forhånd og vi ikke skjuler noget.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Vi har som tidligere nævnt lager i Danmark hvor vi har 1 fuldtids medarbejder der pakker og sender varer, den samme person svarer også på mails og snakker med kunder, hendes løn er 24000kr/måned. Derudover svarer mig og min medstifter også på kundehenvendelser der er mere komplicerede. Vi har næsten ikke nogle faste udgifter ud over den ene medarbejder.

Shopsystem

Aktiver

Lager i danmark, kundesupport arbejder online og har ikke kontorplads.
ca for 30,000kr i varelager, da næsten alle skilte bliver lavet på bestilling.

Varelager på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Denne virksomhed blev simpelthen startet for at hjælpe min mor, da hun mistede sit job (indkomst) under Covid -pandemien. Jeg så et hul i markedet med de her skilte, og lavede dette brand som så kunne ansætte hende og give et job. (da jeg har mere end 3 års erfaring inden for e -handelsområdet, det var mere et hobbyprojekt for mig, hvor hun kunne få løn og klare de daglige opgaver). Det tog hurtigt fart, og vi omsatte for 260.000 i den første måned med et overskud på 55.000kr.

Markedet

Rigtig god gennemsnitlig ordreværdi (3300kr) for denne virksomhed da det hovedsageligt er B2B. Produktomkostningerne er høje, men den høje AOV kompenserer for det. Meget god ROAS på leadannoncer på google, facebook og instagram. Jeg er helt overbevist om at dette kan skaleres til en 8-cifret omsætning hurtigt da annoncer konverterer så nemt og billigt. Jeg ville selv gøre det men har bare ikke tiden da jeg kører 2 andre store internationale brands ved siden af.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
400.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
10 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2261

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34254

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-10-2021
Udbudspris 800.000 DKK