Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Nyudviklet tandbørste brand med køreklare Webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Brænder du for at drive et unikt srand?

Et NYUDVIKLET og UNIKT brand af tandbørster, er hvad du får med denne Webshop.

Tandbørster bruges af stort set alle mennesker hver eneste dag, og derfor fortjener alle en tandbørste som både er af den rette kvalitet og effektivitet samtidig med, at den er skånsom for tandkødet. Derfor har Silkyteeth udviklet den nye mundpleje som er effektiv af god kvalitet og skånsom for tænderne og tandkødet. Egentlig bare en simpel tandbørste, som forkæler dine tænder gennem skånsom, men effektiv pleje.

Så er du klar til at drive en Webshop med potentiale, og som ikke er set på det danske marked før, så er Silkyteeth det helt rette for dig.

OBS: Der medfølger 119 tandbørster samt ca. 200 takkekort med i prisen. Der er forbundet leverandøraftale til Webshoppen med en leveringstid på 5 dage.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er ikke aktivt drevet endnu grundet "andet", dog er der forbundet et kæmpe potentiale få at lave en profitabel forretning med den rette salgstrategi. Alt er sat op for dig, Webshoppen venter bare på en kærlig hånd

Produktet

Det som gør Silkyteeth-tandbørsten unik, er dens mange mikrofiber børstehår, som kan dække et bredere overfladeareal af dine tænder og kommer rundt i alle hjørner. På den måde fjerne den alle madrester, bakterier og plak fra dine tænder samtidig med, at den er ekstra skånsom. En blødere og samtidig effektiv tandbørste fås ikke.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Shopify abonnment på ca. 188 kr. om måneden.

Domænet, som koster 150 kr. om året

Hosting, som koster 350 kr. om året

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1050

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34252

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
07-10-2021
Udbudspris 9.999 DKK