Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop - Forlag med digitale udgivelser inkl. varelager (værdi 69.412,-)

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

Varelager og shop fra forlag specialiseret i digitale udgivelser inkl. .com domæne og website/shop på 2 sprog og varelager til kr. 69.412 (Alle Charlotte Kaaes udgivelser som tryk og ebog).

Vi har lagt et stort arbejde i udarbejdelsen af booklets der udgives både som tryk og interaktive e-bøger (udviklet som web apps). Alle udgivelser kan opsættes af almindelige grafikere og eksporteres til html5 der kan integreres direkte i WooCommerce, så brugeren automatisk har adgang til deres udgivelser efter køb. Vi kan yderligere stille både freelance grafiker og udvikler til rådighed til support og drift af udgivelser.

CVR nr. er under nedlukning, derfor sælger vi kun varelager og webshop.

Økonomiske nøgletal

Da vi haft større fokus på udvikling end markedsføring og salg har der ikke været overskud i virksomheden.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Bøger, booklets og læringsmaterialer udgivet via traditionelle, trykte medier og digitale medier. Ved at bringe flere medier i spil på netop deres præmisser, giver vi læseren en større oplevelse. Den trykte publikation har stadig stor læse- og læringsværdi, men vi højner denne værdi ved at aktivere læserne gennem de digitale mediers mulighed for dialog, læring og interaktion.

Markedsføringskanaler

Vi har tidligere primært skabt salg via SoMe, seo/sem og messer/events. Specielt indenfor hobbyudgivelser har influencers vist sig at have stor effekt. Ellers er epublis primært kendt navn indenfor strikkesegmentet der følger Charlotte Kaae og Lene Holme Samsø.

Omkostninger

De eneste omkosninger der p.t. er, er drift af webshop der ligger på under 500 kr. pr. md. Vi har aldrig udbetalt løn i virksomheden. Alle udgifter er brugt på udvikling af koncept, design, website/shop og selve udgivelser.

Shopsystem

Aktiver

Virksomehedens aktiver er primært lagerbeholdning til værdi af kr. 69.412, website og webshop.

Varelager på 69.412 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg startede epublis i 2015 med målet om at skabe fremtidens forlag. Af hensyn til at komme i gang testede jeg, teknologi og muligheder på min kærestes strikke udgivelser (jeg alligevel hjalp med at udgive i fritiden). Det var ikke målet at udgive strikkebøger, men alle typer hobbybøger og undervisningsmaterialer på sigt.

Markedet

Der er et stort potentiale i udgivelser hvor tryk og digitale funktioner spiller sammen. Især teknologien indenfor web apps har stort potentiale, da det er langt billigere at udvikle en web app end en native app. Yderligere er teknologien vi anvender til web apps ekstremt simpel og omkostningseffektiv.

Svagheder/udfordringer

De største udfordringer er at skaffe forfattere og få bøgerne ud.

Stærke sider

Udvikling af digitale udgivelser som web apps er ekstremt omkostningseffektive og kræver meget lidt vedligholdelse og support. Især indenfor læringsmaterialer har de digitale udgivelser kombineret med trykte udgivelser stor værdi og nemme at sælge med det rigtige indhold pga. den lave pris i forhold til trykte bøger.

Ideel køber

Eksisterende forlag eller webshop der forhandler hobby udgivelser.

Opstartshjælp

Jeg hjælper gerne med rådgivning, webshop, digitale udgivelser mv. til fast aftalt pris.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
852

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34242

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
06-10-2021
Udbudspris 49.900 DKK