Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 8.500 DKK

Søg lignende virksomheder

Dropshipping butik med salg af baby-børne udstyr

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dansk webshop med dropshipping koncept. Dansk leverandør med hurtig fragt.

Unik dropshipping side med salg af børneprodukter af høj kvalitet. Konceptet byder på +600 produkter med dansk leverandør. D Leveringstiden er på omkring 1-3 dage hvilket gør siden konkurrencedygtig hvis man også tager udgangspunkt i det store sortiment og den skarpe avance. Man får altså en køreklar shop der står klar til at tage i mod en glad og ihærdig ejer, som vil drive shoppen videre. Webshoppen er helt ny uden omsætning men med stort potentiale. Har du tid til overs i din hverdag og ønsker du at arbejde med dit eget som du måske kan skalere og gøre til en stor forretning, så er denne shop en god mulighed.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Shoppen er helt ny uden omsætning. Har man dog viljen til at arbejde med projektet så kan dette hurtigt blive en rigtig sund forretning. Det er en fordel hvis du allerede har erfaring med digital marketing men det er dog ikke et krav. Alt kan læres med hvis man bruger tid på det.

Produktet

Kvalitetsprodukter med en god avance i forhold til at det er en dansk leverandør.. Man skal ikke bekymre sig om produkternes kvalitet eller holdbarhed og man slipper derfor for negative tilbagemeldninger fra kunder - færre returneringer.

Avancen er det dobbelte - Eksempel:

For at eksemplificere:
Produkt koster 300 kr. hos leverandør
Til salg for 600 kr. på hjemmesiden.

Når avancen er så god giver det også bedre mulighed ift annoncering da man vil have mere space at bruge når man skal få kunder ind i butikken. Den gode avance betyder også at volumen på salgene ikke skal være enorm før man se en rigtig fin forretning.

Markedsføringskanaler

Organisk trafik via sociale medier er altid godt. Post reglmæssigt dog med god kvalitet. Her vil der anbefales at bruge Facebook & Instagram.

Betalt annoncering via sociale medier : Facebook & instagram. Hvis man ikke selv har styr på dette, så få fat på en der har styr på det. Det vil i sidste ende sparer dig en masse tid og penge. Forhåbentligt vil du også tjene på det.

Google annoncering. Her skal man også fat på en, hvis man ikke selv har styr på det.

SEO - Langtidssigtet men det er det hele værd. Kræver dog at man bruger tid på det.

E-Mail marketing - Kræver ligesom SEO at man bruger tid på det.
Dog en god ide at få samlet e-mails sammen igennem sociale medier, annoncering samt Webshoppen.

Omkostninger

Domæne account = mellem 150-200 kr. om året ( er blevet betalt for første år )

Shopify = 29 USD om måneden.

Grundet at dette er et dropshipping koncept så slipper man for fragtomkostninger og andre udgifter som følger med, når man har et varelager.

Shopsystem

Opstartshjælp

Der tilbydes opstartshjælp. Vi sidder klar til at hjælpe hvis man har spørgsmål.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1344

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34215

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
29-09-2021
Udbudspris 8.500 DKK