Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Babyposter.dk - Skræddersyede babyplakater med dansk dropshipping leverandør

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
100% køreklar - Leverandør med 1-2 dages leveringstid

Babyposter.dk er en webshop, der sælger skræddersyede babyplakater. Med skræddersyet menes der, at man på webshoppen kan indtaste sin babys navn, fødselsdato, vægt og højde. Illustrationen og teksterne vil derefter tilpasse sig, til de informationer, og det kan også ses som et preview på webshoppen. Derudover kan der også vælges mellem illustrationstype og baggrundsfarver. Jeg anbefaler, at man selv går ind og prøver at skræddersy en plakat, for at man forstår det unikke koncept bedst muligt.

Webshoppen har en dansk dropshipping leverandør, der printer, pakker og sender alle ordrerne. Leverandørens system er integreret med webshoppen, så ordrehåndteringen sker automatisk. Leverandøren er udvalgt på baggrund af kvalitet og service, hvor de (udfra min oplevelse) har været de bedste. Plakaternes avance er på 74%, så der er rigeligt at give ud af ift. markedsføring. Prisen på plakaterne og rammerne, kan naturligvis justeres, som det ønskes af den fremtidige ejer.

Webshoppen er professionelt designet og udviklet med et premium Shopify tema. Der er tænkt på hver mindste detalje, og det kan mærkes i form af den brandede fornemmelse, som går igen på hele webshoppen. Webshoppen er hosted af Shopify, som er meget brugervenligt at navigere rundt i.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har endnu ingen omsætning, da den ikke er blevet markedsført endnu. ALT er sat op, så ved en overtagelse er webshoppen klar til at modtage ordre fra dag et!

Plakaterne har en avance på 74% og rammerne har en avance på 50%.

Priserne kan selvfølgelig op- eller nedjusteres, hvis det ønskes af den fremtidige ejer.

Produktet

Babyplakaterne kan skræddersyes efter kundens behov, som tidligere beskrevet. Se eventuelt produktet på hjemmesiden, for at få en bedre forståelse.

Designet bliver printet på 235 grams mat satin papir, som er noget af det bedste plakatpapir, der kan fås på markedet. Det er holdbart og holder sin form i lang tid uden at blive krøllet. På 235 grams papir får man også langt mere kontrast i farverne.

Produktet, emballagen og leveringen er alt sammen så miljøvenligt som muligt. Både vores papir og emballage er enten FSC certificeret eller lavet af genanvendeligt materiale. Derudover printes plakaterne først, når de er bestilt, og vi sender dem afsted direkte fra vores printlager i Århus til dit dørtrin. Dermed går der ikke noget papir til spilde og leveringen af din pakke er så miljøvenlig som muligt.

Markedsføringskanaler

SEO (search engine optimization)
Der er lavet en smule SEO arbejde på siden, men jo mere trafik der kommer, jo højere kommer siden til at rangere på Google.

Markedsføringsplaner
Tanken med at starte webshoppen var, at den hovedsageligt skulle annonceres på sociale medier, som Facebook, Instagram og TikTok, da det primært er de kanaler som jeg selv arbejder med. Der er dog også gode muligheder i Google ads og brug af influencers.

Email marketing
Der er endnu ikke opsat nogle email flows, men det kan nemt integreres med webshoppen inden overtagelsen, hvis det ønskes.

Omkostninger

- Domæne hosting: omkring 200 kr pr år. (dette er forudbetalt for de næste 12 måneder)

- Shopify webshop hosting: $29 dollars pr måned (gratis i resten af sep/okt)

- Markedsføring: Markedsføringsomkostningen er hvad man gør den til. Jeg havde selv planer om, at primært markedsføre produktet gennem Facebook, Instagram og TikTok annoncering, men der er også gode muligheder i at bruge Google ads, influencers osv.

Shopsystem

Virksomhedens historie

Jeg havde selv tænkt mig at starte webshoppen, da jeg længe havde ledt efter en løsning, hvor det muligt at vise det skræddersyede produkt som et preview på webshoppen og samtidig have en dansk leverandør, der kunne printe unikke designs på så kort tid. Jo længere jeg kom i processen indså jeg dog, at jeg i takt med min universitetsuddannelse og min anden virksomhed, ikke har nok tid på længere sigt til at drive webshoppen selv, og jeg håber derfor, at der en anden, der også kan se potentialet og overtage projektet.

Opstartshjælp

Jeg er helt klart til rådighed så meget, som der ønskes i opstartsperioden. Jeg tænker, at det primært bliver over Zoom, Skype eller telefon, hvor jeg kan assistere den fremtidige ejer.

Inden en overtagelse, tænker jeg også, at det er en god ide at tage et online møde, så jeg kan sætte den fremtidige ejer ordenligt ind Shopify og diverse systemer, så der er det bedste afsæt for at komme godt i gang med projektet.

Hvis du har nogle spørgsmål til webshoppen, er jeg også til rådighed, så spørg endelig!

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1170

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34213

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
29-09-2021
Udbudspris 13.000 DKK