Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 19.900 DKK

Søg lignende virksomheder

Personaliserede fotogaver - Haft en årlig omsætning på ca. 350 t.kr. ekskl. moms.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Woocommerceplatform sælges

Her har du mulighed for at købe en woocommerceshop, som er opsat til at sælge personaliserede fotogaver. Du kan fortsætte med ny leverandør eller du kan bruge setup'et til en anden woocommerce-shop.

Leverandøren af fotogaverne er stoppet, så p.t. er der ingen leverandør, men der mulighed for at lave aftale med ny leverandør. Shoppen sælges derfor ene og alene som en woocommerceshop, der er køreklar, opsat osv.

Prisen er sat efter et hurtigt salg og det er op til køber selv at køre shoppen videre enten med den nye leverandør eller med helt andre produkter.

Økonomiske nøgletal

Med den tidligere leverandør var avancen på hvert produkt 50%. Lignende aftale kan muligvis indgås med ny leverandør. Herefter kan der annonceres på Google eller sociale medier efter behov. Shoppen har uden væsentlig annoncering haft en årlig omsætning på ca. 350 t.kr. ekskl. moms. Det meste af salget ligger i 4. kvartal omkring juletid, men der er også salg i løbet af året.

Kunderne er villige til at betale for produkterne og der er utrolig få reklamationer.

Produktet

Din Fotogave har sammen med en tidligere leverandør solgt personaliserede fotogaver. Shoppen er sat op, så kunderne kan designe deres egne fotogaver - ligesom f.eks. Pixum og Cewe.

Herefter skal design laves hos leverandør (med den evt. nye leverandør vil det køre automatisk), og produkterne sendes direkte til kunden. Dvs. ingen behandling selv, men formidling af salg til trykkeriet. Både den gamle og evt. nye leverandør er beliggende i Spanien og der er ca. 10 hverdages produktionstid og forsendelsestid.

Bliv klar til julesalget og slå til nu!

Omkostninger

Det koster herudover 375 euro/md at have server, opkobling til designmodul osv. Denne er nødvendig for at teknikken virker. Med den nye leverandør vil meget foregå automatisk.

Hertil er der naturligvis indløsningsgebyrer osv. for at være koblet til indløsere af kortbetalinger.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1400

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34164

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-09-2021
Udbudspris 19.900 DKK