Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

3 x Dropshipping webshops med salg i hele Europa - Omsætning åtd. +170.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
NY PRIS: Sælges da et nyt job forhindrer mig i at fortsætte med de tre sites.

3 dropshipping webshops med salg af kosmetik, hudpleje, hårpleje etc. Alle tre shops har omsætning og intet varelager.

1) cosmetico.dk er vores "pilotprojekt" og første webshop der launchede. Også derfor ligger størstedelen af omsætningen her, da de to øvrige webshops er launchet for nyligt.
2) cosmeticobeauty.eu er samme webshop som cosmetico.dk, men salget foregår i resten af EU. De to webshop vil kunne sammenlægges meget nemt. Der er lavet oversættelser til alle europæiske lande.
3) thelockerroom.eu er samme setup som de to øvrige, men produktsættet udgøres af kosmetik, hudpleje, hårpleje, skægpleje etc. til mænd.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Den danske webshop har alene en gennemsnitlig omsætning på 21.250 om måneden. De to europæiske webshops har alle forudsætninger for hver at kunne stå for samme omsætningstal i alle europæiske lande. Det giver en potentiel månedlig gennemsnitsomsætning på 977.500 kr.
Gennemsnitlig ordreværdi er ca. 335 kr. for den danske webshop.

Alle indtægter er indtil i dag geninvesteret i virksomheden til bl.a:
- Opsætning af annoncekonti og annoncering
- Betaling til udviklere
- Betaling til tekstforfattere
- Betaling til bogholdere
- M.fl. lignende udgifter

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

De to europæiske webshops har en hel del SEO-artikler udviklet til sitet. Formålet var på sigt at skabe indtægt via Ezoic displayannoncering, så det vil også kunne launches inden for kort tid og tilføje en ekstra indtægt til sitet.

Shoppen er bygget i WooCommerce og fungerer upåklageligt. Hele systemet er opsat med en stor leverandør i EU, som kan sende over 17.000 forskellige varer fra over 600 forskellige brands - næsten udelukkende kendte brands som Clinique, Esteé Lauder og alle andre beautybrands du kan komme i tanke om.

Til alle shops medfølger ejerskab til Google Ads setup'et, der er bygget og håndteret at en af landets dygtigste inden for området (konsulentudgift ca. 50.000 kr.). Annoncering er altså lige til at klikke 'start' på uden at gøre mere.

Til alle shops medfølger også Facebook- og Instagramsider, samt produktkataloger, annoncesæt og alt andet der tilsammen udgør et fuldt setup på de to platforme. Der er opsat kampagner af konsulent med +8 års erfaring samt udviklet indhold der sagtens kan genbruges.

Derudover er de tre webshops oprettet hos de største affiliate-sites, såsom Partner-Ads, Daisycon, Kelkoo, Pricerunner etc.

Det eneste du skal gøre når du får en ordre, er at godkende ordren og så vil din ordre blive sendt til kunden fra din leverandør. Mails til kunden er automatiserede og der medfølger trackingnummer på alle ordre.

I prisen får du derfor 3 køreklare webshops, som allerede har omsætning om fra dag 1 vil generere salg i hele EU.

De to europæiske webshops blev for nyligt klar til launch, og er midlertidigt hæmmet af en travl virksomhed, der ikke har timerne i døgnet til at drifte dem. Alle indtægter fra websites er indtil i dag gået til betaling af udviklere, tekstforfattere, konsulenter og indholdsproduktion samt bogholdere.

Du får altså med i prisen:
- 3 velfungerende webshops med en samlet omsætning på +170.000 kr.
- Professionelt opsat Google Ads konto
- Professionelt setup til Social
- Køreklar mulighed for displayindtægt
- SEO-optimerede artikler udviklet af dygtige tekstforfattere
- 3 webshops hvor al backend er håndteret af dygtige udviklere
- Velfungerende affiliate-setup
- Og meget mere!

Shoppen sælges uden et CVR nummer. Du skal derfor selv stifte et selskab eller oprette et personligt CVR nummer gratis.

Du må endelig kontakte os for uddybende forklaringer og indsigt.

Vh Anita

Markedsføringskanaler

Google Ads
Facebook Ads
Instagram Ads
Affiliate netværk
SEO
PR (eksponering i Go Beauty, både magasin og online)

Omkostninger

Det danske site har månedlige omkostninger for $59, hvilket dækker API-connection til leverandør samt Mailchimp-opsætning.
Til de to europæiske sites er der forhandlet rabatter og de har derfor faste udgifter for $35 hver.

Shopsystem

Aktiver

Der er ingen aktiver som varelager, kontor, inventar eller andet.

Virksomhedens historie

Virksomhedens primære aktiviteter består af håndtering af PPC for kunder, samt indtægter fra affiliate-sites m.m.

Tidligere på året var der tid til at bygge webshops med et mindre team af ansatte tilknyttede. I dag er der for mange aktiviteter i virksomheden til at vi kan drive de tre webshops optimalt, og eftersom de er 100% køreklare er det for ærgerligt at lukke og slukke. Det store arbejde skal hellere komme en anden til gode!

Markedet

Markedet er kæmpestort og kan sagtens udvikles. Eksempelvis vil du kunne inkludere flere tilbud til gravide og nyfødte, da det også er en del af produktsortimentet. Der vil også nemt kunne laves et værtindegave-segment, økologisk pleje-segment - og mange andre.

Svagheder/udfordringer

Udfordring i markedet er, at flere beautyshops integrerer abonnementsordning på deres website. Det vil kræve mindre udvikling at få integreret på de tre websites.

Stærke sider

Leverandøren muliggør meget lave priser, og du står derfor stærkt i markedet. Ofte er vi halv pris af Matas' priser, så du vil tilmed kunne skrue op for prisen. For thelockerroom.eu er der en stor fordel ved, at der er meget få konkurrenter på markedet.

Ideel køber

Iværksættermindset med en lyst til at opnå passiv indtægt med meget få ressourcer. Start i dag, og det eneste du skal i morgen er at godkende ordrer!

Opstartshjælp

Der er selvfølgelig mulighed for en kort introduktion til shoppen, så du føler dig på hjemmebane. Vi kan også sagtens gennemgå Google Ads-setup samt Facebook-setup. Kort fortalt kan vi arrangere en kort gennemgang af alle aktiviteter.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2045

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34160

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
18-09-2021
Udbudspris 50.000 DKK