Solbrille Webshop med omsætning og leverandør - Overskud: 60.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Solbrille webshop med god avance, omsætning og samarbejdsaftaler

Solbrillespecialisten er en webshop med fokus på anderledes og unikke solbriller til herre. Shoppen skiller sig fra mængden, da solbrillerne er specielt udvalgt og ikke findes andre steder i Danmark.

Der er høj kvalitet på solbrillerne. De er lavet i kvalitet hele vejen igennem, så alt fra glas til stel er bedre end selv de store og anerkendte mærker. Lige nu er der udvalgt 31 forskellige solbriller online, så der er gode valgmuligheder for de besøgende kunder.

De sælges til fornuftige priser hvor alle kan være med og du vil finde det rigtig sjovt, da avancen er super fin og der er mange muligheder for at sætte eget præg på branding og udvide med flere kollektioner løbende.

Avancen ligger mellem 300-700% og der haves mange hundrede solbriller på lager, som medfølger i købet. Du får selvfølgelig direkte kontakt til mine leverandører, som alle er nøje udvalgt på baggrund af hurtig svartid, gode priser og høj kvalitet.

Du har også mulighed for at lave dit eget solbrille brand, hvilket jeg også kan hjælpe med at sætte i gang ved interesse.

Der er indgået aftaler unikke aftaler med influencers, som er alt fra MMA Fighters til tatovører med følgere i størrelsen 10-60.000. Der er også lavet stickers med logo, som kan sættes på kasserne ved afsendelse og hele branding strategien er gennemgående og super gennemført.

Webshoppen havde rigtig meget knald på i februar og marts måned, men grundet fokus på en masse andre shops dalede omsætningen derefter, da annoncer blev slukket grundet tidspres fra mine andre 7 forretninger.

Jeg er Google og Facebook Partner med 7 års erfaring indenfor alt fra webdesign til SEO og markedsføring på sociale medier, så jeg kan godt opsætte et 360 graders marketing setup eller lære dig, at opsætte effektive kampagner du selv kan kontrollere.

Jeg er også åben for en partner aftale, hvor jeg tager mig af markedsføringen og du står for det praktiske med besvarelse af kundehenvendelser, afsendelse af ordrer og alt omkring den daglige drift. Jeg har ikke tiden til at fokusere på driften, da jeg har mange andre forretninger og derfor kan jeg kun tage mig af markedsførings-delen.

Der er meget at fortælle om det hele, så kontakt mig endelig hvis du finder projektet interessant og så kan vi aftale et møde, hvor du kan høre mere omkring det hele og se på udvalget af solbriller.

Økonomiske nøgletal

Der er pæne tal hele vejen rundt og det vil jeg meget gerne fortælle nærmere om på et møde.

Omsætning: 80.000 kr.
Overskud: 60.000 kr.
Avance: 300-700%

Overskud før skat: 60.000 DKK

Produktet

Solbriller til herre i unik stil og med anderledes udvalg end du finder hos den “normale” solbrille butik.

Webshoppens udvalg har noget kant og tør godt lægge sig ud med anderledes solbrille udvalg end de andre på markedet.

Markedsføringskanaler

Markedsføringen har været fokuseret på sociale medier med Facebook og Instagram annoncering, samt influencer og affiliate salg.

Der er opsat re-marketing og mail opsætning, som automatisk målretter tidligere besøgende, kunder der har lagt i kurv og forlader inden betaling med produkterne, som de har kigget på. Dette er automatisk opbygget, så det rammer helt korrekt på kunden og kører i intervaller med forskellige annoncer, så kunden ikke bliver belastet og irriteret over, at se samme type indhold for mange gange.

Omkostninger

Der er minimale faste omkostninger forbundet med webshoppen. Der er hosting af system til 180 kroner pr måned og Pensopay betalingssystem med MobilePay integration til 149 kr. pr måned.

Shopsystem

Aktiver

Der medfølger solbrille lager med mange hundrede solbriller med en kostpris af cirka 25.000 kr.

Salgspris omkring 100-130.000 kr.

Varelager på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev startet fordi at jeg selv er glad for solbriller. Jeg køber solbriller på de fleste af mine ferier og kan godt lide, at have noget forskelligt at vælge mellem og noget som alle andre ikke har.

Jeg har startet og solgt omkring 30-40 webshops igennem de seneste par år, da jeg synes det sjove er, at skabe brandet og opstarte projekterne, men ikke synes specielt meget om selve driften. Derfor opstarter jeg mange projekter og sælger igen, når alt er bygget og klar til at blive skaleret, da det er hvad jeg kan finde ud af og synes er spændende.

Grunden til at jeg startede denne webshop var fordi, at jeg købte et par solbriller fra Hugo Boss i Louis Nielsen for 3.600 kr. og synes ikke at kvaliteten var noget specielt og jeg ved hvad kostprisen er på den type solbrille, så der kunne jeg se noget spændende.

Udvalget er stort set altid det samme i de butikker man besøger. Pilot briller og Ray Ban stel i sort med kedelige detaljer. Jeg ville sælge bedre kvalitet og solbriller man ligger mærke til og til bedre priser end andre.

Markedet

Solbrillespecialisten skiller sig ud grundet det brede udvalg og det atypiske udvalg, som skiller sig ud fra mængden og ikke ligner alle andres.

Markedet er gigantisk, da 60% over 12 år bruger briller. Der er derfor også en stor mulighed i, at tilbyde solbriller med styrke eller sælge unikke stel med tiden.

Danskerne smider gennemsnitligt 3 par solbriller væk over 5 år og har man fornuftige priser, god service og et godt udvalg, så bestiller man et par nye igen, igen og igen.

Svagheder/udfordringer

Svagheden er tiden der mangler at blive lagt i projektet. Selve driften, besvarelse af kunde henvendelser, håndtering og afsendelse af ordre og udvalg af nye solbriller.

Hele den del halter og derfor skal du have arbejdstøjet på, hvis du skal overtage.

Stærke sider

Der er utallige stærke sider. Priserne er kanon, kvaliteten er i top, udvalget er unikt, bredt og anderledes, avancen er god, brandingen er ensartet og har en rød tråd igennem alt fra pakker til webshop og sociale medier.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1884

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34159

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-09-2021
Udbudspris 150.000 DKK