Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 20.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med tøj til kvinder - sælger tøj til kvinder i alderen 25 - 45 år.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

Shoppen har eksisteret siden 2017 og der har været omsætning, som vi dog ikke kender. Vi købte shoppen i slutningen af 2020 da vi troede at vi kunne få glæde af den til vores anden forretning som er salg af dametøj til plejehjems beboere men vi har ikke glæde af den. Webshoppen er klar til at sælge tøj, men da vi ikke får gjort noget ved markedsføringen, får vi ikke solgt noget. Der er et fint varieret lager af dametøj i god kvalitet, men ikke til vores målgruppe.

Der mangler bare at skabe fokus på siden og salg. Der har tidligere været en del følgere på henholdsvis Facebook og Instagram. Hjemmesiden er brugervenlig og kan tilpasses efter ønsker af udseende. Varelager består af ca. 2000 stk. tøj for over 100.000 kr. i indkøbspris som du får for 35.000 kr.

Økonomiske nøgletal

Da webshoppen ikke har haft nogen væsentlig omsætning i vores ejertid, findes der ingen nøgletal. Sælger en færdiglavet shop, med mulighed for, at forme den efter eget ønske.

Produktet

Webshoppen har til formål, at sælge tøj til kvinder i alderen 25 - 45 år, til billige priser.

Markedsføringskanaler

Shopsystem

Varelager på 35.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2387

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
34135

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-09-2021
Udbudspris 20.000 DKK