Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Gaming webshop som har omsat for 47.000 Ex moms. i perioden 19 maj til 19 juli.

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

Køreklar webshop med stort potentiale
Gamerlab.dk har solgt energipulveret G-Fuel med succes. Nu er pulveret desværre ikke længere lovligt i at sælge i Danmark. Der er mange muligheder for webshoppen, der kan enten sælges pulveret X-Gamer som er lovligt i Danmark. Eller gaming udstyr, som køber selv skal ligge en strategi for hvordan han / hun vil drive webshoppen.
Webshoppen har omsat for 47.000 Ex moms. i perioden 19 maj til 19 juli. Alt trafik er organisk fra google. Webshoppen ligger på første side på google, ved søgeord som "G-Fuel" "X-gamer". Dagligt har vi besøgende som skriver hvornår vi får nyt pulver på lager. Siden sælges da vi ikke længere vil bevæge os indenfor branchen.
Webshoppen er gennemført og professionelt designet.

Økonomiske nøgletal

Omsætning indenfor perioden 19 maj til 19 juli: 47.000 EX moms.

Omkostninger
Hjemmeside host - 400kr årligt
Domæne - 50kr årligt
Mobilepay betalingsgateway hos quickpay - 49kr måneden

Produktet

Virksomheden har mange muligheder. Der kan enten fortsat sælges energipulver, eller ligges en ny strategi for webshoppen. Dette kunne være at sælge gaming udstyr.

Markedsføringskanaler

Webshoppen bliver markedsført via SOME, instagram og facebook. Som sagt ligger vi på side 1 i google, derfor kommer det meste af webshoppens salg gennem SEO.
Webshoppen søger en haj til facebook ADS og SOME. Som sagt er der mange muligheder med siden. Siden er allerede sat op, det eneste der skal, er at tilføjes produkter til shoppen. Så hvis du er en haj til SEO, SOME og facebook ads, kan du komme langt med denne webshop indenfor gaming branchen.

Shopsystem

Virksomhedens historie

Vi startede webshoppen Gamerlab.dk, da vi stødte på brandet G-Fuel allerførste gang. Brandet var ikke allerede i Danmark, og derfor importerede vi det.

Svagheder/udfordringer

G-Fuel ikke lovligt i Danmark

Stærke sider

X-Gamer lovligt i Danmark

Gaming udstyr kunne være en genial ide til webshoppen.

Ideel køber

Den perfekte person til at overtage virksomheden, er personen som er en haj til facebook annonceringer. Har prøvet noget lignende før. En shop som er fuldt opsat, som kun mangler at få tilføjet produkter. Enten på eget lager, men dropshipping er også en mulighed.

Opstartshjælp

Spørgsmål til hjemmesiden vil vi gerne hjælpe med.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1976

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
34094

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-09-2021
Udbudspris 15.000 DKK