Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 45.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Kvalitetssokker.dk - masser af organisk salg og gode positioner i Google

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Simpel og nem webshop til salg

Simpel webshop med salg af primært sorte forretningssokker. Shoppen er sat op med et lagerhotel, som opbevarer lageret og håndterer ordrerne.
Shoppen kører helt af sig selv, og salget kommer organisk via Google. Ca. 35.000 i omsætning ex moms om året rent organisk, og ingen markedsføring. Kvalitetssokker.dk ligger godt placeret på søgeord som "sorte sokker", "sokker abonnement" osv.
Shoppen har også opsat "Woocommerce Subscriptions", som med "All products" koster ca. 2.000 kr. om året i plugin-licens. Der er pt. 10 aktive abonnenter.

Økonomiske nøgletal

Et detaljeret overblik over omsætning og omkostninger kan fremsendes.
Da vi har valgt at outsource lageret, så går der selvfølgelig omkostninger til lagerhåndtering. Vi har valgt GLS hjemmelevering på ca. 50% af ordrerne, men er ved at skifte til DAO. Det alene vil hæve det årlige overskud med 3-4.000 kr.
Hvis du gerne vil håndtere lageret selv, så er der selvfølgelig endnu flere penge at spare. Vi har dog valgt at outsource alt ordrehåndtering, så vi kunne fokusere udelukkende på online delen = frihed i hverdagen.

Varelageret er på ca. 20.000 ex moms. Prisen på de 45.000 kr. er inkl. varelageret. Shoppen sælges ikke uden varelageret - så mange sorte sokker har vi trods alt ikke brug for fremadrettet :-)

Overskud før skat: 5.000 DKK

Produktet

Shoppen har 1 primært produkt, nemlig sorte sokker. Det er noget de fleste mænd, kan forstå. Mange vil blot bare have sorte sokker på til hverdag, og når man mangler, så skal det være nemt at bestille online. Her har vi med Kvalitetssokker.dk fået skabt en god position, som uden særlig indsats, henter en god omsætning årligt.
Vi har også udvidet med ankelsokker og boksershort, som et prøvesortiment. Men det sælger langsomt. Det er de alm. sorte sokker som batter.
De få produktvarianter gør det simpelt at købe ind. Vi køber typisk hjem til lager 1 eller 2 gange om året. De nye varer leveres automatisk til lageret, hvor de håndteres af vores lagerpartner Lagerkompagniet.dk.

Markedsføringskanaler

Vi laver ingen markedsføring. Alt salg kommer organisk.

Omkostninger

Omkostninger til pluk og pak lager varierer efter salg.

Webshipper: 299,- /md
Storebuddy: 84,- /md
Hosting: 700,- /årligt
Plugins: 1.900 /årligt

Shopsystem

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Købte hjemmesiden 2 år tilbage, da jeg gerne ville igang med e-handel. Det har været super lærerigt, og en sjov webshop at drive, fordi den kræver så lidt. Det er til gengæld også derfor jeg sælger den, da jeg ikke rigtig er motiveret på at gøre en større forretning ud af det. Potentialet er der helt klart til at trykke på salgsspeederen, enten via SEO (som der næsten intet er gjort ud af) eller SEM. Motoren er klar, så om omsætningen er 40.000 om året eller 400.000 er kun et spm om at købe lidt flere sokker hjem, eller lidt hyppigere.

Ideel køber

Den ideelle køber kan være en som i forvejen ejer flere webshops, og som gerne vil øge sin portefølje og online salg.

Det kan også være en nystartet, som gerne vil have et nemt projekt at kaste sig over, og se hvor langt det kan drives.

Til sidst kan det også være et lagerhotel, som gerne vil have omsætning til lageret, med en shop, hvor salget sker af sig selv.

At have kendskab til Woocommerce/Wordpress er en fordel for køber, men absolut ikke et krav.

Opstartshjælp

Er behjælpelig i 14 dage efter købet med at overdrage nøglerne. Men ellers er det en simpel forretning at overtage.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1346

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
34077

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-08-2021
Udbudspris 45.000 DKK