Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 9.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Ringlyset.dk - Webshop med ring lys

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
100% køreklar webshop med dropshipping leverandør i Europa!

Ringlyset.dk er en webshop med de populære ring lys/ring lights. Webshoppen har en anderledes tilgang end konkurrenterne på markedet, da marketingsvinklen er tiltænkt at skulle henvende sig til, at produktet kan bruges til belysning til online møder, som de fleste nok ved, er kommet for at blive. Normalt bruges ring lys til at få ekstraordinær god belysning til selfies, og det har vi selvfølgelig også produkterne til. Der er i alt 6 forkskellige varianter af produktet, som alle har en god avance mellem 50-60%. Webshoppen er tiltænkt at bruge forretningsmodellen ''dropshipping'' og har en leverandør i Europa med 2-4 hverdages leveringstid. Dropshipping vil sige, at man sender produktet direkte fra leverandøren. Man er dermed ikke selv lagerførende og bærer minimal finansiel risiko. Hvis man hellere selv vil have lager, er der også god mulighed for at købe et lager hjem fra leverandøren. I forbindelse med et større indkøb af produktet, vil det også være muligt at få private-labeled produktet.

Webshoppen er gennemført og professionelt designet. Der er tænkt på hver mindste detalje, og det kan mærkes i form af den brandede fornemmelse, som går igen på hele webshoppen. Webshoppen er hosted af Shopify, som er meget brugervenligt at navigere rundt i.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har endnu ingen omsætning, da den ikke er blevet markedsført endnu. Alt er sat op, så ved en overtagelse er webshoppen klar til at få ordre ind fra dag 1.

Indkøbspriserne på produktet svinger fra produkt til produkt, men der er 50-60% avance på alle produkterne, så der rigeligt at give af mht. markedsføring.

Prisen på produktet, er sat i den lave ende i forhold til markedet, så den ville kunne opjusteres, hvis det ønskes af den fremtidige ejer.

Produktet

Produktet der sælges i webshoppen, er de populære ring lys, der bliver brugt til at give god belysning til billeder eller videoopkald. Jeg har selv købt produktet hjem fra leverandøren, for at teste om kvalitet og funktionalitet lever op til forventningerne, og det gør det bestemt. Siden jeg har fået det, har jeg altid haft det tændt under online møder, da det giver et helt andet udtryk. Produktet er nemt at samle og virker helt som det skal.

I produktet medfølger
- Ringlys (kan vælge mellem 20 eller 26 cm diameter)
- Stativ (kan vælge mellem 6 forskellige)
- Brugsanvisning
- Strømledning med USB output og fjernbetjening.

Lysstyrken og farven på lyset kan derudover også justeres. Se eventuelt mere om produktet med hjemmesiden.

Markedsføringskanaler

SEO (search engine optimization)
Der er lavet en smule SEO arbejde på siden, men jo mere trafik der kommer, jo højere kommer siden til at rangere på Google.

Markedsføringsplaner
Tanken med at starte webshoppen var, at den hovedsageligt skulle annonceres på sociale medier, som Facebook, Instagram og TikTok, da det primært er de kanaler som jeg selv arbejder med. Der er dog også gode muligheder i Google ads og brug af influencers.

Email marketing
Der er endnu ikke opsat nogle email flows, men det kan nemt integreres med webshoppen inden overtagelsen, hvis det ønskes.

Omkostninger

- Domæne hosting: omkring 200 kr pr år. (dette er forudbetalt for de næste 12 måneder)

- Shopify webshop hosting: $29 dollars pr måned (gratis i resten af aug/sep)

- Markedsføring: Markedsføringsomkostningen er hvad man gør den til. Jeg havde selv planer om at primært markedsføre produktet gennem Facebook, Instagram og TikTok annoncering, men der er også gode muligheder i at bruge Google ads, influencers osv.

Shopsystem

Virksomhedens historie

Jeg havde tænkt mig at starte webshoppen, da jeg længe havde ledt efter en solid leverandør af produktet i Europa, som kunne dropshippe det. Jo længere jeg kom i processen indså jeg dog, at jeg i takt med min universitetsuddannelse og min anden virksomhed, ikke har nok tid på længere sigt til at drive webshoppen selv, og jeg håber derfor, at der en anden, der også kan se potentialet og overtage projektet

Markedet

Andre virksomheder henvender sig primært til at produktet skal bruges til influencers, Instagram osv. Den tilgang jeg har taget til designet af webshoppen, er at det skal henvende sig mere til at kunne bruges til hjemmekontoret og online møder, dog uden fuldstændig at negligere det andet segment.

Opstartshjælp

Jeg er helt klart til rådighed så meget, som der ønskes i opstartsperioden. Jeg tænker, at det primært bliver over Zoom, Skype eller telefon, hvor jeg kan assistere den fremtidige ejer.

Inden en overtagelse, tænker jeg også, at det er en god ide at tage et online møde, så jeg kan sætte den fremtidige ejer ordenligt ind Shopify og diverse systemer, så der er det bedste afsæt for at komme godt i gang med projektet.

Hvis du har nogle spørgsmål til webshoppen, er jeg også til rådighed, så spørg endelig!

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1483

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
34061

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
17-08-2021
Udbudspris 9.000 DKK